İş seyahatine çıkmak boşanma sebebi İş seyahatine çıkmak boşanma sebebi

Mesajında öğrencilere seslenen Prof. Dr. Yılmaz, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ailesine katılan tüm öğrencileri tebrik ederek, yeni döneme başlamanın mutluluğunu paylaştı.  Üniversitenin öğrencilere sadece akademik bilgi sunmakla kalmayacağını, aynı zamanda onların kişisel gelişimlerine de katkı sağlayacak bir ortam sunduğunu vurgulayan Prof. Dr. Yılmaz, öğrencilerin azim ve gayretleriyle her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğine inandığını belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“ Sevgili öğrenciler Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ailesine hoş geldiniz. Yeni bir eğitim öğretim dönemine başlarken sizleri burada görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Her yeni dönem başarıya giden yolda yeni adımlar atmak için fırsattır ve bizler bu yolda ilerlerken sizlerin her zaman yanında olacağız. Üniversitemiz sizlere sadece akademik bilgi sunmakla kalmayacak aynı zamanda kendinizi geliştirebileceğiniz ve geleceğe emin adımlarla ilerleyebileceğiniz bir ortam sağlayacaktır. Bu süreçte azminiz ve gayretinizle her türlü zorluğun üstesinden geleceğinize inanıyor ve bu yolculuğun sonunda sizleri büyük başarılarla dolu bir geleceğin beklediğini biliyoruz.”  

Rektör Yılmaz, “Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi olarak sizlere her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Hepinize başarılı sağlıklı ve verimli bir dönem diliyorum. Yolunuz açık olsun.” sözleriyle mesajını tamamladı. 
 

Editör: Elvan Mert