Haber: Mustafa Işık


TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig 2024-2025 sezonu 1. hafta maçları başlıyor. Türkiye Futbol Federasyonu, TFF YouTube kanalı aracılığıyla canlı yayınlanacak 6 karşılaşmayı duyurdu. Futbolseverler, bu platformdan yayınlanacak maçları ücretsiz bir şekilde izleyebilecek. Peki, TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Merkür Jet Erbaaspor ile TFF 3. Lig 1. Gruptaki temsilcimiz Tokat Belediye Plevnespor maçları canlı yayınlanacak mı? İşte detaylar...

Canlı yayınlanacak müsabakaların programı ise şu şekilde:

1 Eylül 2024 Pazar:
TFF 2. Lig Beyaz Grup: Altay - Anagold 24Erzincanspor, Saat: 19.00
İzmir temsilcisi Altay, sahasında Erzincan ekibi 24Erzincanspor’u ağırlayacak. Karşılaşma, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta önemli bir mücadeleye sahne olacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup: Van Spor FK - Belediye Derince Spor, Saat: 16.00
Kırmızı Grup'ta Van Spor FK, sahasında Belediye Derince Spor'u konuk edecek. Van Atatürk Stadyumu’nda oynanacak bu maç, ligin ilk haftasında büyük bir çekişmeye sahne olacak.

7 Eylül 2024 Cumartesi:
TFF 3. Lig 1. Grup: Artvin Hopaspor - 23 Elazığ Futbol Kulübü, Saat: 15.30
TFF 3. Lig 1. Grup mücadelesinde Artvin Hopaspor, kendi sahasında 23 Elazığ Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

8 Eylül 2024 Pazar:
TFF 3. Lig 2. Grup: Balıkesirspor - Fatsa Belediyespor, Saat: 19.00
Lige güçlü bir başlangıç yapmayı hedefleyen Balıkesirspor, sahasında Fatsa Belediyespor'u ağırlayacak. Karşılaşma, TFF 3. Lig 2. Grup'ta haftanın en dikkat çekici maçlarından biri olacak.

Bülent Uygun’dan asker selamlı ’Gaziler Günü’ mesajı Bülent Uygun’dan asker selamlı ’Gaziler Günü’ mesajı

TFF 3. Lig 3. Grup: Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü - Pazarspor, Saat: 16.30
İstanbul temsilcisi Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü, Pazarspor'u ağırlayarak sezona kendi sahasında merhaba diyecek.

TFF 3. Lig 4. Grup: Orduspor 1967 A.Ş. - Edirnespor, Saat: 19.00
TFF 3. Lig 4. Grup'ta Orduspor 1967 A.Ş., evinde Edirnespor ile karşılaşacak. Orduspor, taraftarının da desteğiyle sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Bu önemli karşılaşmalar, futbolseverlerin TFF YouTube kanalı üzerinden anlık olarak takip edebileceği şekilde yayınlanacak. TFF 2. ve 3. Lig heyecanı, birbirinden zorlu maçlarla yeni sezona merhaba diyecek.

TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Merkür Jet Erbaaspor ile TFF 3. Lig 1. Gruptaki temsilcimiz Tokat Belediye Plevnespor maçları canlı yayınlanmayacak. 

Editör: Mustafa Işık