Haber-Foto: Mustafa Işık

Palamudun tanesi 150 TL’den 80 TL’ye düştü Palamudun tanesi 150 TL’den 80 TL’ye düştü

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in sahibi olduğu Tatlıses Çiğ Köfte, Tokat’ta şubesini açtı. Türkiye genelinde geniş bir şube ağına sahip olan ve çiğ köfte denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Tatlıses Çiğ Köfte, Tokat’ta Çıtır Simit ve Konak Kafe’nin yanında hizmet vermeye başladı. İşletmeciliğini Tekin Tulpar’ın yapacağı şube, 9 Ağustos itibarıyla Tokatlılarla buluştu.Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (20)

İşletmeciliğini Tekin Tulpar Yapacak
2010 yılında Tatlıses Gıda bünyesinde kurulan ve kısa sürede Türkiye'nin önde gelen çiğ köfte zincirlerinden biri haline gelen Tatlıses Çiğ Köfte, geleneksel lezzetleri modern bir sunumla birleştirerek yurtiçinde ve yurtdışında temsil etmeyi başardı. Tokat şubesinin işletmeciliğini üstlenen Tekin Tulpar, açılışın ardından yaptığı açıklamada, "Tatlıses Çiğ Köfte'nin sunduğu ürünlerin kalitesine güveniyorum. Firma, malzeme kalitesi ve hijyen konusunda son derece titiz. İbrahim Tatlıses, her ürünü bizzat test edip kalite kontrolünden geçiriyor, bu da bizi çok mutlu ediyor." dedi.Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (17)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (11)

Özel İndirimler ve Yüksek Kalite
Tatlıses Çiğ Köfte, Türkiye’de ilk Helal Gıda Sertifikası alan çiğ köfte markası olarak öne çıkıyor. Her ayın 15’inde %50 indirim kampanyası düzenleyen Tokat Şubesi, kısa sürede büyük ilgi gördü. Fiyatlar 50 TL ile 300 TL arasında değişiyor. Şube, Tokat halkını kaliteli ve lezzetli çiğ köfteyle buluşturmayı hedefliyor.Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (18)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (19)

“Kaliteyi Tokatlılarla Buluşturduk”
Tatlıses Çiğköfte’nin Tokat Şube İşletmecisi Tekin Tulpar iş yeri hakkında yaptığı açıklamada, “Daha önce bu firmada çalıştığım için malzemenin kalitesini, baharatların kalitesini ve yapılış şeklini çok iyi biliyorum. Firma gerçekten temiz ve güvenilir; merdiven altı bir üretim değil, aksine güçlü bir sektör ve ekipmanın arkasında duruyor. İbrahim Tatlıses de çıkan her ürünü deniyor ve kalite kontrolünden geçiriyor. Temizlik ve kalite konularına büyük önem veriyor. Bu da beni mutlu ediyor. Tokat’ta böyle yüksek bir kaliteyi görmek, helal ve sağlıklı bir ürün sunulması beni etkiledi. İçerisindeki baharatların kalitesi, çiğ köftenin tadını doğrudan damağa vuruyor. Acılı çiğ köfte bile yediğinizde sadece ağzınızda bir his bırakıyor ama midede bir sorun oluşturmuyor. Bu da çiğ köftenin en önemli özelliklerinden biri. Çiğ köftemiz su ile değil tamamen zeytinyağı ile yapılıyor. Bu da ona ayrı bir lezzet ve özellik katıyor. Fiyatlar ise piyasadaki diğer firmalarla eşit, hatta tanıtım amaçlı fiyatlar sabit tutuluyor. Bir dürüm 50 TL ve bu fiyat, ürünün kalitesine göre oldukça uygun. Daha önce restoranlarda çalıştığım için dürümün hazırlanışına da özel bir önem verdim. Malzemeyi ortaya koyup sararken, lavaşın bir tarafı boş, bir tarafı dolu olmamalı, her lokmada tüm lezzeti bir arada hissetmek gerekiyor. Bu yüzden gramaj olarak da diğerlerinden daha fazlayız. İbrahim Tatlıses, çiğ köftenin tadını ön plana çıkarmayı amaçlıyor, sebzesi az ama çiğ köftesi bol olsun istiyor. Müşterinin isteğine göre de ayarlamalar yapıyoruz, bol isteyen müşterilere göre yönlendiriyoruz. Yeni açılmasına rağmen sosyal medyada paylaşımlarınızda yoğunluk görüyorum. Gündüzleri fazla yoğunluk olmuyor çünkü yaz ayındayız ve öğrenciler yok. Ancak akşam saat altıdan gece üçe kadar kapatamadığımız günler oluyor. Ayın on beşinde ilk defa yoğun bir gün yaşadık ve bu durum güzeldi. Tokat’taki en yakın bayimiz Turhal’da ve orası Türkiye’nin en iyi şubesi olarak biliniyor. Turhal’a inanılmaz bir talep var, yiyip geri dönüş yapanlar, teşekkür edenler çok. Aynı ilgiyi inşallah Tokat'ımızda da yapmayı hedefliyoruz.“ açıklamalarında bulundu.

Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (22)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (21)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (15)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (16)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (14)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (12)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (9)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (10)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (8)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (6)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (7)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (4)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (5)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (2)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (3)Tatlıses Çiğ Köfte Tokat'ta Şubesini Açtı! (1)

Editör: Mustafa Işık