Tarsim Genel Müdürü Tokatlı hemşehrimiz Bekir Engürülü, Adana’da bitkisel ürünlerde meydana gelen güne yanıklarını incelemek üzere saha ziyaretlerinde bulunurken, “tarım sigortasız olmaz” mesajı ile üreticinin, çiftçinin tarım sigortasına ilgi göstermesini vurguladı.

            Tarsim Genel Müdürü Bekir Engürülü’nün Adana’dan verdiği mesajlar şöyle oldu:

            “Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Abdullah KESKİN, Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı Tufan ÖZEL ve beraberimizdeki TARSİM Heyeti ile birlikte, Haziran ayının ilk haftasında bitkisel ürünlerde meydana gelen güneş yanıklığının etkilerini incelemek üzere, 10 Haziran tarihinde, Adana’da saha ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimizde, kavun, karpuz ve domates ile üretime konu olan diğer ürünlerde, güneş yanıklığının etkilerini görmek üzere üretim alanlarında gözlemler gerçekleştirdik.

İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği başladı! İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği başladı!

Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemini geliştirmeye, yaygınlaştırmaya, ülkemiz üreticisine ve yetiştiricisine hizmet etmeye devam edeceğiz. Tarım sigortasız olmaz.”

Muhabir: Elvan Mert