Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları, Hak İş tarafından düzenlenecek olan mitinge destek vermek için Kocaeli Anıtpark’ta toplanacaklarını açıkladı. 5 Eylül Perşembe günü saat 18:30’da başlayacak olan mitingde, vergi adaleti ve birçok mağduriyetin çözümü için seslerini duyurmayı hedefliyorlar.

Emekçilerin Talepleri Yükseliyor

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları, yıllardır yaşadıkları mağduriyetlerin çözümü için bu mitinge katılım çağrısında bulunarak, seslerinin duyulmasının önemine dikkat çekti. Açıklamalarında, "Bu mitinge katılarak duyulmayan sesimizi bir nebze de olsa duyurmak biz emekçilerin bir görevi olduğunu düşünüyoruz. Bu açıdan katılımınız sizin için ve hepimiz için önem arz ediyor," ifadelerine yer verdiler.

Akbank müşterilerine kötü haber! Akbank müşterilerine kötü haber!

Hak Arayışı İçin Tek Yürek

Emekçiler, ülkenin kalkınmasında büyük rol oynadıklarını ve en zor zamanlarda bile fabrikalarda canla başla çalıştıklarını vurguladı. Şimdi ise haklarını talep etmek için bir araya geliyorlar. Genç yaşta staj ve çıraklık adı altında çalıştırılan ve sigorta kartlarının geçerliliğini isteyen bu emekçiler, yıllardır görmezden gelinen mağduriyetlerinin çözülmesi için seslerini duyurmak istiyorlar. 5 Eylül’de (yarın) Kocaeli İzmit Anıtpark’ta yapılacak olan bu mitingde, Hak İş tarafından organize edilen etkinlikte buluşacak olan Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları, taleplerini yüksek sesle dile getirecekler.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer