İlk sezonuyla dünya çapında büyük bir etki yaratan ve izlenme rakamlarıyla platformda tarih yazan Squid Game ikinci sezonu ile dönüyor. Peki, Squid Game ikinci sezonu ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Netflix'in izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game, üç yıllık bir aradan sonra 26 Aralık 2024'te ikinci sezonuyla geri dönüyor. İlk sezonuyla dünya çapında büyük bir etki yaratan ve izlenme rakamlarıyla platformda tarih yazan dizi, bu dönüşüyle yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi hedefliyor.

Squid Game'in ilk sezonu, ilk 28 gününde 1,65 milyardan fazla küresel izlenme saatine ulaşarak büyük bir başarı elde etmişti. 100 milyondan fazla Netflix hesabı tarafından izlenen ilk dizi olarak kayıtlara geçen yapım, geniş bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Dizi, mali açıdan zor durumda olan 456 kişinin inanılmaz derecede zengin olabilecekleri gizli bir yarışmaya katılmasını konu alıyor. Ancak bu yarışma, ölümcül oyunlarla dolu bir serüvene dönüşüyor ve katılımcılar hayatta kalmak için mücadele veriyor.

Dizinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, Netflix'in basın bülteninde hayranlarıyla paylaştığı bir mektupta duygularını dile getirdi: "Birinci sezonun dünya çapında inanılmaz bir ilgiyle karşılanmasının üzerinden neredeyse üç yıl geçti ve birçok akıl almaz olay yaşandı. İkinci sezonun tarihini duyurmak ve üçüncü sezon, yani final sezonuyla ilgili haberleri paylaşmak için bu mektubu yazdığım için çok heyecanlıyım. İkinci sezonu çekmeye başladığımız ilk gün, 'Vay canına, Squid Game dünyasına geri döndüğüme inanamıyorum' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Neredeyse gerçeküstü hissettirdi. Üç yıl sonra Squid Game'e geri dönmenin sizin için nasıl bir his olacağını merak ediyorum."

Enver Beşinci'nin "İcazetli Hekim Diplomalı Doktor" kitabının imza günü Enver Beşinci'nin "İcazetli Hekim Diplomalı Doktor" kitabının imza günü

Yeni sezonda, birinci sezonun sonunda intikam yemini eden Seong Gi-hun'un geri dönüşü ve oyuna tekrar katılışı konu alınacak. Gi-hun'un intikamını alıp alamayacağı ise merak konusu. Front Man, bu sefer de kolay bir rakip olmayacak gibi görünüyor. İki dünya arasındaki sert çatışmanın, gelecek yıl izleyiciyle buluşacak üçüncü sezonla devam edeceği belirtildi. Hwang Dong-hyuk, hayranlara heyecan verici bir yolculuk sunmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı ve "Umarım gelecek için heyecanlısınızdır. Her zaman teşekkürler ve yakında görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Dizinin yeni sezonu, 26 Aralık 2024'te Netflix platformunda yayınlanacak. Squid Game'in merakla beklenen ikinci sezonu, hayranlarına yine unutulmaz bir deneyim yaşatacak gibi görünüyor. 3. sezonun ise final sezonu olacağı ve çekimlerinin 2025 yılında başlayacağı duyuruldu.

Muhabir: Esengül İşleroğlu