Netflix’in dünya çapında büyük ilgi gören dizisi Squid Game, merakla beklenen 2. sezonunun yayın tarihini duyurdu. Dizinin yeni sezonu, 26 Aralık 2024 tarihinde izleyiciyle buluşacak. Ayrıca, dizinin final sezonunun ise 2025 yılında yayınlanacağı açıklandı. Yönetmen Hwang Dong-hyuk, heyecan verici bu haberle birlikte dizinin geleceği hakkında da bazı detaylar paylaştı.

Hwang Dong-hyuk’ın Açıklamaları

Squid Game’in yaratıcı ismi Hwang Dong-hyuk, dizinin 2. sezonunun başlamasıyla ilgili duyurusunu samimi bir mektupla yaptı. Mektubunda, dizinin yeni sezonu ve final sezonu hakkında bilgi verdi.

Simge Sağın’ın konserinde korku dolu anlar! Simge Sağın’ın konserinde korku dolu anlar!

Squid Game 2. Sezon Detayları

Yeni sezonda, ilk oyunu kazanan 456. oyuncu Gi-hun’un üç yıl süren sessizliğin ardından, oyunun ardındaki gizemli kişileri ortaya çıkarmak için harekete geçtiği anlatılacak. Gi-hun, kazanılan büyük ödülü kullanarak oyunun derinliklerine inmeye ve eski oyunlara son vermeye çalışırken, olayların beklediğinden çok daha ölümcül bir hal alacağı ortaya çıkıyor. Gi-hun'un, oyunun sona ermesi için yeniden oyuna katılması gerektiği belirtiliyor.

Yeni Sezonda Geri Dönen ve Yeni Oyuncular

İlk sezondan Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo gibi isimler, karakterleriyle geri dönüyor. Yeni sezonda ise Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri ve Won Ji-an gibi yeni oyuncular kadroya katılıyor.

Yapım ve Yayın Bilgileri

Squid Game’in ikinci sezonu, Hwang Dong-hyuk’ın yazıp yönettiği ve Kim Ji-yeon ile birlikte yürütücü yapımcılığını üstlendiği bir projedir. Yapım şirketi olarak Firstman Studio öne çıkıyor. Yeni sezonun tarih duyurusu ve ilk fragmanı Youtube üzerinden izlenebilir.

Dünyanın lider eğlence platformu Netflix, 190’dan fazla ülkede 278 milyon kullanıcıya çeşitli dizi, film, oyun ve daha fazlasını sunmaktadır. Kullanıcılar, sunduğu sonsuz içerik seçenekleri arasında istedikleri programları istedikleri zaman izleyebilir, duraklatıp kaldıkları yerden devam edebilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.

Editör: Haber Merkezi 3 HB3