Yurt genelinde sıcaklıklar artacak! Yurt genelinde sıcaklıklar artacak!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Denizli’nin Çivril ilçesinde düzenlenen Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali kapsamında konser vermeye hazırlanırken rahatsızlandı. Sahneye çıkmadan önce aniden öksürük krizi geçiren Sağın, nefes almakta güçlük çekti ve sağlık durumu kötüleşti. Bunun üzerine Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şarkıcı, oksijen desteği alarak tedavi altına alındı. Sağın’ın bu durumu sevenlerini endişelendirirken, iptal edilen konser büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Öksürük Krizi Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Simge Sağın, sahneye çıkmadan kısa bir süre önce ani bir öksürük krizi yaşadı. Kriz, şarkıcının nefes almasını zorlaştırınca acilen hastaneye kaldırılmasına neden oldu. Çivril Devlet Hastanesi’ne götürülen Sağın, burada oksijen tedavisi aldı. Sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından sevenlerine bilgi veren ünlü şarkıcı, konseri iptal etmek zorunda kaldığını açıkladı. “Arkadaşlar konserimi maalesef öksürük krizi nedeniyle gerçekleştiremiyoruz. Beni bekleyen tüm Çivril halkını seviyorum. Yeni tarihimizi duyuracağım” ifadelerini kullandı.

Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Hastanede tedavi gören Simge Sağın, hayranlarına sağlığı ile ilgili son durumu paylaşarak endişeleri biraz olsun dindirdi. Oksijen desteği alan ve tedavi altına alınan şarkıcı, hastaneden yaptığı açıklamada, “Bugün daha iyiyim” diyerek sevenlerine iyi haberi verdi. Konserin yeni tarihinin ise yakında açıklanacağı belirtildi.

Muhabir: Esengül İşleroğlu