Haber: Mustafa Işık

Adanaspor-Ahlatcı Çorum FK maçının ardından Adanaspor-Ahlatcı Çorum FK maçının ardından

28 Eylül 2024 tarihinde başlayan Bölgesel Gelişim Ligleri'nde, Tokat Belediye Plevnespor'un U-17 ve U-19 takımları rakiplerini mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.

U-17 Takımı Fatsa Belediyespor'u Tek Golle Geçti
Tokat Belediye Plevnespor’un U-17 takımı, 28 Eylül Cumartesi günü Uzunburun Sentetik sahada Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede, Orhan Akdağ’ın öğrencileri maçı 1-0 kazandı. 7 numaralı Beşir Emir Ayata’nın ayağından bulduğu golle maçı 1-0 kazanmayı başardı. U-17 takımı bu galibiyetle haftayı 3 puanla kapattı. Altyapı Koordinatörü Hakan Alpay, ligin ilk haftasında öğrencilerini bu önemli maçta yalnız bırakmadı.Sevindirici Galiyet Altyapıdan Geldi! Gençler Lige Galibiyetle Başladı (2)Sevindirici Galiyet Altyapıdan Geldi! Gençler Lige Galibiyetle Başladı (1)

U-19 Takımından Deplasmanda Farklı Galibiyet
Aynı gün oynanan U-19 karşılaşmasında ise, Tokat Belediye Plevnespor’un U-19 takımı deplasmanda Fatsa Belediyespor ile karşılaştı. Orhan Yazıcı’nın öğrencileri, rakibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Tokat temsilcisinin gollerini Berat Cabar, Muhammed Beren Şahin ve Yağız Şevki Orhan kaydetti. Bu galibiyetle Tokat Belediye Plevnespor U-19 takımı da lige 3 puanla başlamış oldu.

Sevindirici Galiyet Altyapıdan Geldi! Gençler Lige Galibiyetle Başladı (4)Sevindirici Galiyet Altyapıdan Geldi! Gençler Lige Galibiyetle Başladı (3)Sıradaki Maçlar 5 Ekim’de
Tokat Belediye Plevnespor’un U-17 takımı 5 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Orduspor 1967 A.Ş. ile karşılaşacak. Aynı gün U-19 takımı ise, evinde ANAGOLD 24 Erzincanspor’u konuk edecek. Her iki takım da sezona galibiyet serisiyle devam etmek için sahaya çıkacak.

Editör: Mustafa Işık