Ekranların reyting rekortmeni dizisi Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? kadrosuna sürpriz bir isim daha ekledi. Başarılı oyuncu Nihal Yalçın, ikinci sezonunda büyük ilgi gören dizide "Nesrin Köksal" karakterini canlandıracak. MF Yapım imzalı bu proje, daha önceki sezonlarda da dikkatleri üzerine çekmişti ve şimdi yeni karakterlerle hikayeye heyecan katmaya hazırlanıyor.

Nihal Yalçın, Seren’in Annesi Olarak İzleyici Karşısına Çıkacak

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, usta oyuncu Nihal Yalçın dizinin kadrosuna dahil oldu. "Avrupa Yakası", "Yalan Dünya", "Araf", "Yol Ayrımı" ve en son "Oğlum" gibi popüler projelerde yer almış olan Yalçın, dizide Seren'in (Nil Sude Albayrak) annesi "Nesrin Köksal" karakterine hayat verecek. Senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı dizide Nesrin Köksal karakteri, hikayeye derinlik katacak bir figür olarak öne çıkacak ve sezon sonuna kadar izleyiciyi ekrana kilitlemesi bekleniyor.

Coca Cola açıkladı: Artık o ürünler raflarda yok! Coca Cola açıkladı: Artık o ürünler raflarda yok!

Nizam Namidar’ın Karakteri Değişti

Dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt otururken, diziye 19'uncu bölümde dahil olan bir diğer önemli isim ise Nizam Namidar. Daha önce Adanalı iş insanı "Hasip Aydın" rolünü canlandıracağı duyurulan usta oyuncunun karakteri ise değişti. Yeni rolüyle Seren’in babası ve Nesrin’in eski eşi "Rıza Tekin" olarak karşımıza çıkacak olan Namidar, hikayede önemli bir yer tutacak.

Bahar dizisinin bu yeni karakterleriyle seyirciler, ilişkiler ağının daha da karmaşık hale gelmesini ve sezon boyunca sürükleyici olayların gelişmesini bekleyebilir.

Muhabir: Esengül İşleroğlu