Haber: Mustafa Işık

"Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları" İzmir'de gerçekleşti "Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları" İzmir'de gerçekleşti

Nesine TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş., 20 Ekim Pazar günü 7. hafta karşılaşmasında Tokat Belediye Plevnespor’a konuk olacak. İzmir ekibinin Teknik Direktörü Sercan Yıldırım, Tokat Hürsöz Muhabiri Mustafa Işık’a özel açıklamalarda bulundu.Whatsapp Image 2024 10 15 At 21.24.29"Hazırlıklarımız Gayet İyi Gidiyor"
Yıldırım, Tokat deplasmanına ilişkin yaptığı değerlendirmede, maçın hazırlıklarının son hızla devam ettiğini belirterek, “Son maçımızda sahamızda beraberlikle ayrıldık. Bu hafta bizim için gerçekten önemli bir karşılaşma. Hedeflerimiz doğrultusunda kazanmak ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.” dedi. Oyuncularının motivasyon ve inançlarının yüksek olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Eksik veya cezalı oyuncumuz yok, sadece orta sahada bir oyuncunun durumu maç saatinde belli olacak.” şeklinde konuştu.Whatsapp Image 2024 10 15 At 21.24.29 (4)"Zorlu Bir Grupla Mücadele Ediyoruz"
Ligdeki genel durum hakkında da görüşlerini paylaşan Sercan Yıldırım, grubun oldukça zorlu olduğunu, genç bir kadro ile mücadele ettiklerini ve yüksek bütçeli takımlarla rekabet ettiklerini ifade etti. “Oyuncularımız özverili ve istekli. Çalışmalarımızdan olumlu geri dönüşler alıyoruz. Hedefimiz Play-Off’a kalmak ve buradan da en iyi sonucu almak.” dedi.Whatsapp Image 2024 10 15 At 21.24.29 (2)"Ziraat Türkiye Kupası Bizim İçin Önemli"
Sercan Yıldırım, Ziraat Türkiye Kupası’na da değinerek, kupada gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi. Genç bir takım olduklarını belirten Yıldırım, “Bu kupa, genç oyuncularımızın kendilerini gösterebileceği ve takımımızın vizyonunu ortaya koyacağı önemli bir platform. Bu hafta sonu oynayacağımız maçın ardından kupaya odaklanacağız.” dedi.Whatsapp Image 2024 10 15 At 21.24.29 (1)"Tokat Futbolu Seven Bir Şehir"
Tokat şehrine ilişkin düşüncelerini de paylaşan Yıldırım, daha önce Tokat’ta maç oynama fırsatının olmadığını, ancak futbolu seven bir şehir olduğunu bildiğini söyledi. “Seyircilerimize güzel bir futbol izletmek ve takımımız adına iyi bir performans sergilemek istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Son olarak, Tokat Hürsöz’e ve muhabir Mustafa Işık’a teşekkür eden Yıldırım, “Bize görüşlerimizi iletme fırsatı verdiğiniz için sağ olun. İyi çalışmalar diliyorum.” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.Whatsapp Image 2024 10 15 At 21.24.29 (3)

Editör: Mustafa Işık