TFF 3. Lig 4. Grup temsilcisi Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı, Ziraat Türkiye Kupası’na 3. Tur’da katılıp, Çarşambaspor’u Samsun’da 7-1 gibi farklı bir skorla yenip tur atlamanın sevincini yaşıyor. Çarşamba günü oynanan maçın ardından Perşembe günü antrenmana çıkılırken Teknik Direktör Semih Tokatlı açıklamalarda bulundu.
Teknik Direktör Semih Tokatlı’nın açıklamaları şöyle oldu:
“Ligimizde ilk üç haftayı bitirmiş olduk. Bizim hedefimiz her maçı kazanmak üzerine. Bu üç haftada aldığımız 5 puana sevinmiyoruz, kaybettiğimiz 4 puana üzülüyoruz. Çalışmalarımız oldukça yoğun geçiyor. Bütçeleri bizden beş, altı kez daha büyük olan takımlarla kora kor mücadele veriyoruz. Ayrıca deplasmanların uzak olması her takımı olduğu gibi bizi de yoruyor, programlarımızı ona göre yapıyoruz. Takımımız haftalar ilerledikçe uyum sorununu tamamen aşmış olacak bu da bize hanemize yazılan puanlar olarak dönecektir, inanıyoruz.
Türkiye Kupası maçında Çarşamba’da takımımın gösterdiği performanstan oldukça memnunum. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Takımımızın birlik beraberliği maşallah diyelim, çok iyi... Hedefimize doğru emin adımlarla yürüyoruz. Tek isteğimiz taraftarımızın her zamankinden daha fazla takımına destek olsun, özellikle bu hafta oynayacağımız Alanya Kestel maçında tribünleri dolu görmek istiyoruz.
Başta Başkanımız Eyüp Eroğlu bey olmak üzere, tüm yönetim kuruluna, ekibime, tesiste gece gündüz çalışan emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik ile inşallah başarıda gelecektir.
Tüm Tokatlılara ve taraftarlarımıza sevgilerimi, sunuyorum, selamlar…”