ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Selahattin Yalnız’ın üvey kızlarını yıllarca istismar ettiği iddiaları gündeme geldi. Canlı yayında gözaltına alınan Yalnız, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yalnız'ın geçmişi ise akıllara durgunluk veriyor. Peki, Selahattin Yalnız kimdir, nereli? Müge Anlı Selahattin Yalnız olayı nedir ne oldu, tutuklandı mı? İşte detaylar...

Selahattin Yalnız kimdir?

Müge Anlı’nın programında üvey kızlarını aramak için katılan Selahattin Yalnız’ın, yıllardır kızlarını istismar ettiği ortaya çıktı. Canlı yayında gözaltına alınan Yalnız, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yalnız’ın geçmişte işlediği birçok suç da gün yüzüne çıktı.

Mehmet Şefin o hareketine binlerce tepki yağdı! Mehmet Şefin o hareketine binlerce tepki yağdı!

SELAHATTİN YALNIZ OLAYI NEDİR?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Selahattin Yalnız’ın üvey kızlarını yıllarca istismar ettiği ortaya çıktı. Canlı yayında gözaltına alınan Yalnız, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, geçmişte işlediği birçok suç da bir bir ortaya çıktı.

SELAHATTİN YALNIZ TUTUKLANDI MI, NE OLDU?

Müge Anlı, Selahattin Yalnız’ın dayısından aldığı bilgilerle Yalnız'ın geçmişine dair çarpıcı detaylar paylaştı: “İlk eşiyle 6 ay evli kalmış. Eşini darp ederek kalçasından bıçaklamış. Çocukları olmadığı için hemen boşanmışlar. Sonra Selahattin’i Avustralya’da akıl hastanesine yatırmışlar. Orada 10 gün yatmış. İkinci evliliğini Kıbrıslı biriyle yapmış. Bu evlilikten 4 kızı olmuş. Daha sonra kadın boşanmış ve çocukların velayeti Selahattin’e verilmiş. Evliliği sırasında karşı komşusunun kızını istismar etmiş, kız hamile kalmış ve bebeği doğurduktan sonra hastaneden direkt yurda göndermişler. Üçüncü evliliğini de Avustralya’da yapmış. Ondan da 2 kızı 1 oğlu var. Avustralya’daki eşini de darp ettiği için cezaevine girmiş. O esnada eş velayetleri almış ve Selahattin’i sınır dışı etmişler.”

Canlı yayına bağlanan Selahattin Yalnız’ın dayısı Necati Bey ise anlattıklarıyla tüyleri diken diken etti. Necati Bey, yeğeni Selahattin Yalnız’ın yıllar içinde işlediği suçları şu sözlerle anlattı: “İlk evliliğini teyzesinin kızıyla yaptı. Yeğenim evlendikten sonra pişman oldu. Evlilikleri 6 ay sürdü. Sonra Kıbrıslı bir kızla tanıştı, onu istemeye gittik. Ben o kıza her şeyi anlattım ama beni dinlemedi. Bu evliliğinden 4 kızı oldu. İlk çocuğunu 3 ila 5 yaşları arasında istismar etmiş. İkinci kızı 4 yaşındayken istismara uğramış. Diğer kızı 6 yaştan 11 yaşa kadar istismara uğradığını söylüyor. Üçüncü evliliğini Avustralya’da yapmıştı. O evliliğinden 2 kız 1 oğlu var. O kızlarından biri de istismar edilmiş. Bütün çocuklar bu durumu annelerine anlatmış. Bende 4 sayfalık ifadeler var, bunları göndereceğim. İkinci evliliği esnasında karşı komşularının kızını istismar etmiş, kız hamile kalmış ve doğum yaptıktan sonra bebeği bir doktora evlatlık vermişler. Ben bu olayları yeni öğrendim. O zamanlar bilmediğim için onun yanında oldum. Avustralya’da olaydan sonra sınır dışı edildi. Beyni 15-16 yaşlarında. Süper bir yalancı. 9 çocuğu istismar ettiğini biliyorum.”

Bu tüyler ürpertici iddiaların ardından Selahattin Yalnız, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Müge Anlı'nın programında gündeme gelen bu olay, geniş yankı uyandırdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ