TRT 1 ekranlarının sevilen tarihi dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, izleyicilerin merakla beklediği yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelmeyecek. Yapımcı Emre Konuk, dizinin kalitesini koruma adına yapılan uzun süreli çekimler nedeniyle bir haftalık ara verildiğini sosyal medya hesabından duyurdu. İzleyiciler, 22 Ocak Pazartesi gününe kadar bekleyerek, daha etkileyici bir içerikle buluşmayı umut ediyor. Peki, Selahaddin Eyyubi yeni bölüm neden yok? Selahaddin Eyyubi 10. Bölüm ne zaman yayınlanacak? 15 Ocak Selahaddin Eyyubi neden yok? İşte detaylar...

Selahaddin Eyyubi yeni bölüm neden yok?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin bu akşam ekrana gelmemesiyle ilgili detaylar belli oldu. TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan tarihi dizinin yapımcısı Emre Konuk, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile izleyicilere bilgi verdi.

Konuk, yapılan özverili çalışmalara rağmen kaliteden ödün vermemek adına bazı sahnelerin uzun süreçlerde çekildiğini belirtti. Bu durumun dizinin daha kaliteli bir içerik sunabilmesi için gerekli olduğunu ifade etti. Bu sebeple, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi bu akşam ekranlarda olmayacak.

Yapımcı Emre Konuk, izleyicilere bir haftalık bir ara verdiklerini ve yeni bölümün 22 Ocak Pazartesi günü yayınlanacağını müjdeledi. İzleyicilere teşekkür ederek, daha kaliteli ve etkileyici bir içerikle karşılaşmaları için bir hafta süreyle beklemelerini rica etti.

Bu durum, dizinin takipçileri tarafından heyecanla beklenen yeni bölümün bir hafta ertelendiği anlamına geliyor. Yapımcının açıklamasına göre, 22 Ocak Pazartesi günü, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yeni bölümü izleyicilerle buluşacak.

Selahaddin Eyyubi 9. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Selahaddin Eyyubi hayranları, uzun bir bekleyişin ardından sevilen tarihi dizinin yeni bölüm tarihini merak ediyor. TRT 1'in ekrana getirdiği Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin 9. yeni bölümü, heyecanla beklenen anı 22 Ocak 2024 Cuma gününe taşıyor. Başrollerini Uğur Güneş ve Dilin Döğer'in üstlendiği dizi, seyircilere daha etkileyici bir içerik sunabilmek adına yapılan uzun süreli çekimlerin ardından sevenleriyle buluşacak. İzleyiciler, Selahaddin Eyyubi'nin yeni maceralarıyla 22 Ocak Pazartesi gününü iple çekiyor.