Serenay Sarıkaya’nın sevgilisi şarkıcı Mert Demir ameliyat geçirdi. Mert Demir'in burun eğriliği sorununu düzeltmek için mi ameliyat oldu? Peki, Demir’in ameliyatı estetik amaçlı mıydı? İşte detaylar...

Bir süredir Serenay Sarıkaya ile birlikte olan şarkıcı Mert Demir, nefes alma sorunları nedeniyle ameliyat geçirdi. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisini hastanede yalnız bırakmayarak ona destek oldu.
Şarkılarıyla son dönemde dikkat çeken Mert Demir, burun eğriliği nedeniyle özel bir hastanede ameliyat edildi. Serenay Sarıkaya, ameliyat sürecinde sevgilisinin yanından ayrılmadı.

Tokat'ta haftanın ilk günü yağmur var mı? Tokat'ta haftanın ilk günü yağmur var mı?

Mert Demir’in ameliyatı estetik amaçlı mıydı?

Mert Demir'in burun eğriliği sorunu başarıyla düzeltildi. Demir, ameliyat öncesinde yaptığı açıklamada, nefes alma güçlüğünün şarkı söylemesini zorlaştırdığını ve bu yüzden estetik amaçlı değil, sağlık nedeniyle ameliyat olduğunu belirtti.
Serenay Sarıkaya, kariyeri ve özel hayatıyla sıkça gündeme gelirken, sevgilisini konserlerinde de yalnız bırakmıyor. Serenay Sarıkaya, ameliyat boyunca sevgilisinin yanından bir an olsun ayrılmadı ve ona moral verdi. 
 
 

Editör: Elvan Mert