Safiye Soyman'ın İlk Eşi Ziya Akaröz evliliğinden olan oğlu Harun Akaröz'ün yaşamını yitirmesinden dolayı babası hakkında aramalar yapılıyor. Peki, Safiye Soyman'ın İlk Eşi Ziya Akaröz Kimdir? Ziya Akaröz Yaşıyor Mu, Ne İş Yapıyor? Ziya Akaröz kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

Ziya Akaröz Kimdir? Ziya Akaröz Yaşıyor Mu, Ne İş Yapıyor?

Ziya Akaröz kimdir?

Ziya Akaröz, ünlü sanatçı Safiye Soyman’ın ilk eşidir. Bu evlilikten Ümran Erler ve Harun Akaröz adında iki çocuğu olmuştur. Ümran 1975 doğumlu, Harun ise 1977 doğumludur. Harun Akaröz, 2024 yılında MS hastalığı nedeniyle vefat etmiştir.

Ziya Akaröz yaşıyor mu?

Evet, Ziya Akaröz hala hayattadır. Ancak, özel yaşamı ve profesyonel hayatı hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Çaya düşen otomobildeki sürücü öldü, karısı yaralandı! Çaya düşen otomobildeki sürücü öldü, karısı yaralandı!

Ziya Akaröz ne iş yapıyor?

Ziya Akaröz’ün mesleği veya ne iş yaptığına dair detaylı bilgiye ulaşılmamıştır. Özel yaşamını medyadan uzak bir şekilde sürdürmektedir.

Ziya Akaröz ve Safiye Soyman’ın evliliği nasıl sona erdi?

Safiye Soyman, 13 yaşında görücü usulüyle 24 yaşındaki Ziya Akaröz ile evlenmiştir. Bu evlilik on beş yıl sürmüş ve 1985 yılında sona ermiştir. Evlilikleri boyunca çeşitli sorunlar yaşamışlar ve sonunda boşanmışlardır.

Ziya Akaröz hakkında başka neler biliniyor?

Ziya Akaröz, Safiye Soyman’ın ilk evliliğinden dünyaya gelen Ümran ve Harun’un babasıdır. Safiye Soyman, 13 yaşında görücü usulüyle evlendiği Ziya Akaröz ile on beş yıl evli kalmıştır. Akaröz'ün daha fazla detaylı bilgiye ulaşılamamıştır.

Kaynak: HABER MERKEZİ