Haber-Foto: Mustafa Işık

Tokat’ta Dr. Cevdet Aykan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören hastalar için "9. Geleneksel Bahar Şenliği " etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Vali Yardımcısı Osman Sarı, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Tokat İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Atilla Bıyık, Dr. Cevdet Aykan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekim Vekili Muharrem Ünal, yanı sıra STK Başkanları, tedavi gören hastalar ve görevliler katıldı.Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi’nde 9. Geleneksel Bahar Şenliği Etkinliği (9)“Resim, Müzik, El Sanatları Gibi Uğraşılarla Rehabilitasyonlarını Sağlayıp, Toplumsal Hayata Kazandırmaktır”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Tokat İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Atilla Bıyık, konuşma yaptı. Bıyık konuşmasında, “Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen geleneksel bahar şenliği etkinliğimize hoş geldiniz, sefa getirdiniz. Toplum Ruh Sağlığı merkezimizin amacı, ruhsal rahatsızlıkları sebebiyle dezavantajlı bireylerimizi Hastaneye yatış yapmadan, sosyal ortamlarından ayırmadan, bireysel ihtiyaçlarının tespit edilmesi, Psikososyal eğitim ile hastamızın ve ailesinin bilinçlendirilmesi, gerek medikal tedavi, gerek psikoterapi, gerekse resim, müzik, el sanatları gibi uğraşılarla rehabilitasyonlarını sağlayıp, toplumsal hayata kazandırmaktır. Bu gibi etkinliklerle, toplum ruh sağlığı merkezi hizmetlerinin amacına ulaştığını görmek bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir. Bu etkinlikte emeği geçen hastane yöneticileri ve hastane çalışanlarımıza, halk eğitim merkezi usta öğreticilerimize ve özellikle bu günün kahramanları toplum ruh sağlığı merkezi hastalarımıza teşekkür ediyor ve iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi’nde 9. Geleneksel Bahar Şenliği Etkinliği (5)Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi’nde 9. Geleneksel Bahar Şenliği Etkinliği (10)Bıyık, konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Osman Sarı, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban ve Dr. Cevdet Aykan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekim Vekili Muharrem Ünal hediye takdim etti.Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi’nde 9. Geleneksel Bahar Şenliği Etkinliği (2)Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi’nde 9. Geleneksel Bahar Şenliği Etkinliği (6)Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi’nde 9. Geleneksel Bahar Şenliği Etkinliği (7)Şenlikte hastalar ve hastane çalışanları sanatçıların şarkılarına eşlik etti, birlikte şarkılar söylendi, ellik oynandı. Bahçeye kurulan stantlarda hastaların yaptığı el emeği ürünler sergilendi.

3. kattan aracın üzerine düşen hamile kadın ağır yaralandı 3. kattan aracın üzerine düşen hamile kadın ağır yaralandı

Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi’nde 9. Geleneksel Bahar Şenliği Etkinliği (3)Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi’nde 9. Geleneksel Bahar Şenliği Etkinliği (4)Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi’nde 9. Geleneksel Bahar Şenliği Etkinliği (8)Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi’nde 9. Geleneksel Bahar Şenliği Etkinliği (11)

Editör: Mustafa Işık