Tokat'ın tahta mezarlıkları ve "Tahtalıköyü Boyladı" deyiminin hikayesi! Tokat'ın tahta mezarlıkları ve "Tahtalıköyü Boyladı" deyiminin hikayesi!

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Taş Kağıt Makas" dizisi, erken final yapma kararı aldı. Ekin Koç, Ozan Güven, Burak Yörük, Serra Arıtürk ve Hande Doğandemir gibi ünlü isimleri barındıran dizi, beklentilerin altında kalan reyting sonuçları nedeniyle izleyiciyle vedalaşacak.

Reytinglerde Beklenen Başarıyı Elde Edemedi

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamaması, yapımcıları erken final kararına yöneltti. Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi, bu sezon kadrosuna Hande Doğandemir ve Uraz Kaygılaroğlu'nu da dahil etmesine rağmen reytinglerde istenen sonuçlara ulaşamadı. Volkan Keskin'in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu ise Uğraş Güneş'in kaleme aldığı dizi, 19. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Final Bölümü 16 Ekim'de Yayınlanacak

Dizinin final bölümü 16 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak. Bu bölümde hayranlarını son kez ekrana kilitlemesi beklenen "Taş Kağıt Makas", 19. bölümüyle hikayesini tamamlayarak izleyicilerine veda edecek. Ekranlara güçlü bir giriş yapan ve geniş bir izleyici kitlesi hedefleyen dizi, maalesef yeni sezonun en kısa sürede final yapan yapımlarından biri olacak.

Muhabir: Nuray Uluözlü