Haber: Mustafa Işık

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, üniversitenin 32. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Prof. Dr. Yılmaz, mesajında üniversitenin başarı ve gelişim öykülerine tanıklık etmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Tokat'ta sağanak nedeniyle kapanan yolların açılması için çalışma başlatıldı Tokat'ta sağanak nedeniyle kapanan yolların açılması için çalışma başlatıldı

"Üniversitemizin değerli akademisyenleri, çalışanları, öğrencileri, mezunları, mensupları ve tüm paydaşlarımız; 3 Temmuz 1992 tarihinde kurulan üniversitemizin 32 yıllık başarı ve gelişim öykülerine tanıklık etmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum." diyen Yılmaz, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin 17 fakülte, 13 meslek yüksekokulu, 3 yüksekokulu ve 1 lisansüstü eğitim enstitüsü ile sürekli olarak başarı grafiğini yükselttiğini belirtti.Rektör Yılmaz, Togü’nün 32. Kuruluşunu Kutladı (1)Yılmaz, "Üniversitemiz, kurulduğu günden bu yana nitelikli akademik kadrosu ile eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı alanlarında, toplumun ihtiyaç duyduğu diğer sosyal sorumluluk projelerine kayıtsız kalmamış ve bu alanlardaki ihtiyaçları karşılamak amacıyla bilimsel eserler ve projeler üreten yenilikçi bir üniversite olma yolunda ilerlemiştir." ifadelerini kullandı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin modern ve evrensel nitelikleriyle şehir, bölge ve ülke insanının yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini vurgulayan Yılmaz, "Üniversitemiz, bilim, teknoloji, sanat ve spor alanlarında, eğitim, araştırma ve projelerle evrensel bilgi ve kültür birikimine katkı sağlayan ve toplumsal ihtiyaçları öngörerek yaratıcı ve yenilikçi çözümler üreten bir vizyona sahiptir. Bu doğrultuda, üniversitemiz ülkemizin sosyokültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak girişimci ve yenilikçi bireyler yetiştirmeye devam etmektedir." dedi.Rektör Yılmaz, Togü’nün 32. Kuruluşunu Kutladı (2)Prof. Dr. Yılmaz, uluslararası alanda başarıları artan, çevre dostu ve kendi öz kaynakları ile birçok bilimsel ve sanatsal toplantıyı organize edebilen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin, Türkiye'nin ve dünyanın her yerinden öğrencilerin tercihi olmaya devam edeceğini belirtti.

Mesajının sonunda, üniversitenin geçmişten aldığı birikimle çağın gereklerine uyum sağlayan, değişime açık ve yeniliklerin öncüsü bir yükseköğretim kurumu olma kararlılığını sürdüreceğini ifade eden Yılmaz, üniversitenin 32. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, gelişimine katkı sunan tüm personele teşekkürlerini iletti.Rektör Yılmaz, Togü’nün 32. Kuruluşunu Kutladı (3)

Editör: Mustafa Işık