Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, lise öğrencileriyle açılış dersinde buluşarak gençlere başarıya giden yolda çok çalışmanın ve sosyal aktivitelere katılımın önemini vurguladı.

Para yönetiminde en çok bu 3 burç zorlanıyor! Para yönetiminde en çok bu 3 burç zorlanıyor!

Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşen etkinlikte Rektör Danışmanı Prof. Dr. Uğur Akın, Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Bilir, Okul Müdürü Muzaffer Damlıyurt, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ilk ders uygulamasının Üniversite tarafından başlatıldığını belirterek gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kendi öğrencilik hayatından bahseden Rektör Yılmaz, başarıya giden yolda çok çalışmanın önemini vurguladı. Ülkemizin kalkınmasında gençlere oldukça çok iş düştüğünü belirterek akademik becerilerin yanı sıra sosyal aktivitelere de katılımın önemli olduğunu vurguladı. Tokat’ta kurum ve kuruluşlar tarafından birçok kurs verildiğini aktaran Rektör Yılmaz, bu fırsattan gençlerin yararlanmasında yarar var dedi. Eğitim hayatının yanı sıra proje üretme ve dil becerilerini geliştirme noktasında da gençlerin girişimlerde bulunmasını belirterek  geleceğe güvenle bakmalarını ve karamsar olmamalarını tavsiye etti.

Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Üniversite ve yapılan iş birlikleri hakkında bilgiler verdi. Yeni eğitim öğretim yılının başarılarla dolu olması dileğinde bulunarak açılış dersini sonlandırdı. Günün anlam ve önemi için Rektör  Yılmaz’a hediye takdim edildi.  


 

Editör: Elvan Mert