Berlin'de Türk Taraftarlar Mehter Takımı ile Coştu! Berlin'de Türk Taraftarlar Mehter Takımı ile Coştu!

Haber: Mustafa Işık
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, yaz döneminin başlamasıyla birlikte koordinatörlükleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alıyor. Rektör Yılmaz, bu ziyaretlerde koordinatörlüklerin faaliyetlerini, personel durumunu ve gelecek planlarını değerlendiriyor.Rektör Yılmaz, Koordinatörlükler Ile Tek Tek Bir Araya Geliyor (3)Rektör Yılmaz, Koordinatörlükler Ile Tek Tek Bir Araya Geliyor (2)Rektör Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Amacımız tüm imkan ve hizmetlerimizin niteliğini artırmak" dedi. Yılmaz, "İlk olarak üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren koordinatörlüklerden başlayarak tüm birimlerimizden yaz boyunca brifing alıyoruz. Bu toplantılarda kendilerini dinleyip, beklentilerimizi iletiyoruz. Personel durumundan, mevcut faaliyet durumuna kadar koordinatörlükleri geniş bir yelpazede değerlendirmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Rektör Yılmaz, Koordinatörlükler Ile Tek Tek Bir Araya Geliyor (5)Rektör Yılmaz, Koordinatörlükler Ile Tek Tek Bir Araya Geliyor (4)Rektör Yılmaz, yaz tatili sonrası öğrencilere daha huzurlu ve yaşanabilir bir kampüs hayatı sunmak istediklerini vurguladı. Yılmaz, "Bilgi ve fikir alışverişi yapıp, eğitim öğretim başta olmak üzere sosyal imkânların niteliğini artırmayı hedeflediğimiz bu tarz toplantılar düzenli olarak tüm birimlerle yapılmaya devam edecek." dedi.

Rektör Yılmaz, Koordinatörlükler Ile Tek Tek Bir Araya Geliyor (6)Rektör Yılmaz, Koordinatörlükler Ile Tek Tek Bir Araya Geliyor (8)Ziyaretlerde Rektör Yılmaz'a Rektör Yardımcıları, dekanlar ve ilgili birim yetkilileri eşlik ediyor.Rektör Yılmaz, Koordinatörlükler Ile Tek Tek Bir Araya Geliyor (7)Rektör Yılmaz, Koordinatörlükler Ile Tek Tek Bir Araya Geliyor (10)Rektör Yılmaz, Koordinatörlükler Ile Tek Tek Bir Araya Geliyor (13)Rektör Yılmaz, Koordinatörlükler Ile Tek Tek Bir Araya Geliyor (12)Rektör Yılmaz, Koordinatörlükler Ile Tek Tek Bir Araya Geliyor (15)Rektör Yılmaz, Koordinatörlükler Ile Tek Tek Bir Araya Geliyor (14)Rektör Yılmaz, Koordinatörlükler Ile Tek Tek Bir Araya Geliyor (16)Rektör Yılmaz, Koordinatörlükler Ile Tek Tek Bir Araya Geliyor (17)

Editör: Mustafa Işık