Bülent Uygun’dan asker selamlı ’Gaziler Günü’ mesajı Bülent Uygun’dan asker selamlı ’Gaziler Günü’ mesajı

Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Tokat İl Özel İdaresi ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu işbirliğinde 15-21 Temmuz tarihleri arasında Recep Yazıcıoğlu XC Open Tokat Yamaç Paraşütü Yarışları başladı. Topçam Yayladalı mevkiinde ilk defa gerçekleştirilecek olan bu yarışmalar, Tokatlı heyecan sever vatandaşlara yerinde izleme fırsatı sunacak.Recep Yazıcıoğlu Xc Open Tokat Yamaç Paraşütü Yarışları Başladı (34)Recep Yazıcıoğlu Xc Open Tokat Yamaç Paraşütü Yarışları Başladı (35)Tokat Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen yarışmalar hakkında açıklama yapan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, “Malum, bir doğa sporları aşığı olan bir babanın evladı olarak, Tokat Belediye Başkanı olduğum andan itibaren doğa sporlarına büyük bir ilgi duymaktayım. Bu tarz etkinliklerin en önemli amacı, bulunduğumuz ili tanıtmak; doğasını, kültürünü ön plana çıkarmaktır. Şu anda 30 kadın, 80 erkek olmak üzere toplamda 110 sporcuyla birlikte XC Open, Recep Yazıcıoğlu yamaç paraşütü etkinliğini gerçekleştiriyoruz. İnşallah, bu etkinlikleri ilerleyen yıllarda daha da artırarak sürdüreceğiz. Amacımız, hem spora destek olmak, gençlerimize örnek teşkil etmek hem de Tokat’ımızı ciddi anlamda tanıtmak. Bu proje için başta Sayın Valimize, Gençlik ve Spor İl Müdürüme ve tüm paydaş kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.Recep Yazıcıoğlu Xc Open Tokat Yamaç Paraşütü Yarışları Başladı (44)
Vali Numan Hatipoğlu ise, “Tokat, pek çok güzelliği bünyesinde barındıran bir ilimizdir. Bu anlamda, her türlü aktivitenin çok güzel bir şekilde gerçekleştirilebileceği bir konumdayız. Karadeniz’e hasretini vermiş, ama öbür yandan İç Anadolu’yla iç içe olan bir coğrafyadayız. Dolayısıyla farklı yükseltileri, ovaları, dağları ve yaylalarıyla müthiş güzellikleri bünyesinde barındırıyor. Şu anda da bu güzelliklerden birindeyiz. Merhum Recep Yazıcıoğlu Valimiz, bizim hep model almaya çalıştığımız örnek bir idareciydi. Mevlam rahmet eylesin tekrar kendisine. Aynı zamanda bölgesini yaptığı sporlarla tanıtırdı. İlk olarak Almus Barajı’nda yaptığı faaliyetler ve daha sonra Erzincan’da gerçekleştirdiği kayak faaliyetleri, hepsi çok muazzam işlerdi. Bu güzel turnuvanın, öncelikle kendisinin adını yâd ederek kazasız belasız tamamlanmasını diliyoruz. Ve bundan sonra da devamının gelmesini istiyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum, ilimize. İnşallah tüm sporcu kardeşlerimiz buradan çok güzel anılarla ayrılırlar. Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. Allah’a emanet olun.” şeklinde konuştu.

Recep Yazıcıoğlu Xc Open Tokat Yamaç Paraşütü Yarışları Başladı (45)Recep Yazıcıoğlu Xc Open Tokat Yamaç Paraşütü Yarışları Başladı (46)Recep Yazıcıoğlu Xc Open Tokat Yamaç Paraşütü Yarışları Başladı (53)Recep Yazıcıoğlu Xc Open Tokat Yamaç Paraşütü Yarışları Başladı (61)Recep Yazıcıoğlu Xc Open Tokat Yamaç Paraşütü Yarışları Başladı (64)Recep Yazıcıoğlu Xc Open Tokat Yamaç Paraşütü Yarışları Başladı (65)Recep Yazıcıoğlu Xc Open Tokat Yamaç Paraşütü Yarışları Başladı (68)

Editör: Mustafa Işık