Şampiyon minikler kupayı Samsunspor kaptanının elinden aldı Şampiyon minikler kupayı Samsunspor kaptanının elinden aldı

Haber: Mustafa Işık

TFF 3. Lig 1. Grupta 23 Elazığ FK, Anadolu Üniversitesi, Artvin Hopaspor, Belediye Kütahyaspor FK, Bornova 1877, Bulvarspor, Bursaspor, Düzcespor, Ergene Velimeşespor, Kahramanmaraşspor, Karşıyaka, Kırşehir FK, Kuşadasıspor, Muş 1984 Muşspor ve Silifke Belediyespor takımlarıyla mücadele verecek olan Tokat Belediye Plevnespor ilk antrenmanına bugün çıkıyor. Tokat ekibinin ilk idmanı saat kaç ve nerde olacak?

İlk İdman Saat Kaçta ve Nerde?
Tokat Belediye Plevnespor’da 2024-2025 sezonu hazırlıkları bugün resmen başlıyor. Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı olan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu yönetiminin takımın başına getirdiği Yusuf Tokaç'lı önderliğindeki bordo-beyazlı ekip, bugün (Pazartesi) saat 17.00’da Uzunburun Adnan Çiçek Spor Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla yeni dönemin startını verecek.

Plevnespor Kadroya Kimleri Kattı?
Transfer çalışmalarını sürdüren Tokat Belediye Plevnespor yönetimi şuana kadar Muhsin Polat, Berk Kal, Ebubekir Elihoş, Özgür Sürer, Tahir Mert Uzunsakal, Ömerhan Çıldır, Haydar Deniz, Serkan Gürses, Eren Durmuş, Berat Özer ve Yusuf Kara’nın yanı sıra Recep Daylak, Fırat Küçükgülmez, Deniz Pala, Özgür Çek ve son olarak Fatih Dalgıç anlaşma sağladı. Yeni sezon için 16 futbolcuyla sözleşme imzalatan Tokat ekibi, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Mustafa Işık