Haber: Mustafa Işık

Uzunburun Adnan Çiçek Spor Tesislerinde gerçekleşen imza töreninde futbolcular kendilerini Plevnespor’a bağlayan imzaları attılar. Tokat ekibi, orta saha oyuncuları Haydar Deniz, Serkan Gürses, Eren Durmuş, Berat Özer ve Yusuf Kara’nın yanı sıra stoper Recep Daylak, sağ açık Fırat Küçükgülmez, forvet Deniz Pala ve sol kenar oyuncusu Özgür Çek ile anlaşma sağladı. Peki, Bordo-Beyaz’la sözleşme imzalayan futbolcuların kariyerleri nasıl? Sizler için derlediğimiz haberimizin işte detayları...Plevnespor'un Coştuğu İmza Töreninden Fotoğraflar (38)

Haydar Deniz: 2. ve 3. ligde 269 maçta 5 golü olan orta saha oyuncusu. Gençlerbirliği, Hacettepe, Etimesgut Belediyespor, Vanspor, Bayburtspor, Erekspor, Karaköprü, Çankaya ve Adıyaman'da oynadı.

Recep Baylor: 28 yaşında, stoper mevkiinde oynuyor. 2. ve 3. ligde 148 maçta 10 golü var. Bayrampaşa, Kayseri, Talasgücü, Efeler 09 ve İnegöl Kafkaspor'da forma giydi.

Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "Tokat ve Kırşehir Kardeş İller, İyi Bir Oyun İzleteceğiz" Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "Tokat ve Kırşehir Kardeş İller, İyi Bir Oyun İzleteceğiz"

Serkan Gürses: Tokatlı orta saha oyuncusu. Erbaaspor, Ofspor, Ankara Demirspor, Silivrispor, Tokatspor, Aksaray ve Hacettepe'de oynadı. 226 maçta 21 golü var.

Fırat Küçükgülmez: 24 yaşında, sağ kanat oyuncusu. Beyoğlu Yeni Çarşı Spor ve İşhaklıspor'da oynadı. 44 maçta 19 golü var.

Eren Durmuş: 19 yaşında, Çaykur Rizespor'da profesyonel olup Elit Akademi Ligi'nde 47 maçta 10 gol attı. Orta saha oyuncusu.

Deniz Pala: 22 yaşında forvet oyuncusu (Zile'li). Galatasaray altyapısında yetişti. 64 maçta 22 gol attı. Kontenjan oyuncumuz.

Berat Özer: 2009 doğumlu, altyapıdan yetişen oyuncu. 2017 yılından itibaren altyapıda yer alıyor. 2 yıllık profesyonel sözleşme yapıyoruz.

Yusuf Kara: 19 yaşında, Sivasspor'dan transfer oldu. Elit Akademi Ligi'nde 83 maçta 10 gol attı. Orta saha oyuncusu.

Özgür Çek: 33 yaşında, Tokat doğumlu, sol kanat oyuncusu. 12 milli maçta 2 golü var. Avrupa Ligi maçları, TFF Süper Lig ve PTT 1. Lig'de toplam 291 maçta 21 gol attı. Fenerbahçe, Ankaraspor, Ankaragücü, Eskişehirspor, Alanyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Denizlispor, Manisaspor ve Gençlerbirliği'nde forma giydi.
 

Editör: Mustafa Işık