TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tokat Belediye Plevnespor, transferde sessizliğini bozdu. Bordo-Beyazlı ekip, ince eleyip sık dokuduğu transfer çalışmasında bugün bombaları ardı ardına patlattı. Tokat ekibi, 9 futbolcuyla anlaşma sağlayarak renklerine bağladı.

Uzunburun Adnan Çiçek Spor Tesislerinde gerçekleşen imza töreninde futbolcular tek tek çağırılarak kendilerini Plevnespor’a bağlayan imzaları attılar. Tokat Ekibi; Orta Saha oyuncusu Haydar Deniz, Stoper Recep Daylak, Orta Saha oyuncusu Serkan Gürses, sağ açık Fırat Küçükgülmez,  Orta Saha oyuncusu Eren Durmuş, forvet Deniz Pala, Orta Saha Berat Özer, Orta Saha oyuncusu Yusuf Kara ve sol kenar oyuncusu Özgür Çek ile anlaşma sağlayarak imza attırdı.

Peki, futbolcuların ilk sözleri ne oldu?
Orta Saha oyuncusu Haydar Deniz, Stoper Recep Daylak, Orta Saha oyuncusu Serkan Gürses, sağ açık Fırat Küçükgülmez,  Orta Saha oyuncusu Eren Durmuş, forvet Deniz Pala, Orta Saha Berat Özer, Orta Saha oyuncusu Yusuf Kara ve sol kenar oyuncusu Özgür Çek gibi futbolcuların ilk sözleri ne oldu?


Haydar Deniz: Teşekkür ederim. Burada olmaktan mutluyum. İnşallah hep birlikte güzel bir sezona hazırlanacağız ve sonunda mutlu bir şekilde bitireceğiz. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Hep birlikte bu yolun sonu şampiyonluk olsun inşallah.

Recep Daylak: Teşekkür ederim. Tokat'a geldim, Tokatspor'un formasını giydim. İlk defa geliyorum Tokat şehrine. Güzel, şirin bir şehir. İnşallah taraftarımızı da arkamıza alıp hedeflediğimiz yere, ikinci lige çıkma yolunda elimizden geleni yapacağız.

Serkan Gürses: Tokatlıyım. Yedi yıl önce çıktığım bu kapıdan tekrar girmek nasip oldu. Transferde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah güzel işler yapıp hak ettiği yere taşırız Tokatspor'u.

Eren Durmuş: Çok gençim, heyecanlandım. Buraya oynamaya ve bir şeyler katmaya geldim. İnşallah ikinci lige çıkarız. 

Yusuf Kara: Memleketimin takımı. Geldiğim için çok mutluyum. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Allah yardımcımız olsun.

Berat Özer: Tokatspor altyapısında yetiştiğim için çok mutluyum. Burada emeği olan hocalarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah her şey daha iyi olacak.

Trabzonspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı Trabzonspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı

Deniz Pala: Geçen sezon iyi bir sezon geçirdim. Tokat Belediyespor'la iletişime geçtik. Bu sene memleket sevdası deyip elimizden geleni yapıp bu takımı şampiyon yapacağız inşallah.

Fırat Küçükyıldız: İnşallah Tokatspor'u hak ettiği yere getirip şampiyon olacağız. Hepimizin yolu açık olsun.

Özgür Çek: Öncelikle bütün başkanlarıma teşekkür ederim bana olan ilgilerinden dolayı. Geçmişime zaten evet, artık bundan sonra da bizim için gelecek önemli. Memleketime geri dönmek benim için büyük bir mutluluk. Belediye Başkanımıza, kulüp menajerimize ve bana ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah Allah mahcup etmez. Kulübümüzün hedeflerini biliyorum. Anlattılar. Zaten yakından takip ediyordum. Memleketim olduğu için kulübümüzün hedeflerine benim de bir katkım olur. İnşallah başarılı sezonlar olur hepimiz için. Hayırlı olsun. Sevgili taraftarlarımızla ilgili birkaç kelime daha söylemek istiyorum. Anlaşma yaptığımızda inanın tam bir Tokat milliyetçisi gibi davrandı. Özellikle Tokat taraftarlarına teşekkür ediyorum.

Editör: Mustafa Işık