Haber-Foto: Mustafa Işık

TFF 3’üncü Lig 4’üncü grupta mücadele eden Tokat Belediye Plevnespor transfer çalışmalarına devam ediyor. Daha önce kadrosuna Yakup Durmaz, Faikcan Engin ve Oğuzhan Sivrikaya’yı katan Bordo-Beyazlılar, Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor’dan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Eren Kaya’yı renklerine bağladı. Kaya, Play-Off mücadelesi veren Tokat ekibi için yeşil sahada ter dökecek.

İDMANLARA KATILDI
4 Şubat Pazar günü Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda Muş 1984 Muşspor’la karşılaşacak olan Tokat Belediye Plevnespor hazırlılarını sürdürüyor. Uzunburun Adnan Çiçek Spor Tesisleri’nde yapılan idmana Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor’dan transfer edilen orta saha oyuncusu Eren Kaya katıldı.  

“İNŞALLAH BURADA GÜZEL ŞEYLER BAŞARIRIZ”
Orta saha oyuncusu Eren Kaya Tokat Hürsöz’e yaptığı açıklamasında, “Sivasspor A takımdan geliyorum. İnşallah burada başarılı bir süreç geçeriz, Tokat Belediye Plevnespor yönetimine çok teşekkür ediyorum, beni buraya getirdiği için. Menajerim Atalay Mutlu’ya da çok teşekkür ediyorum, Sivasspor yönetimine de. İnşallah burada güzel şeyler başarırız. Önümüzde çok önemli bir maç var, iyi bir takımla oynayacağız ama onlar da iyi bir takımla oynayacak. İnşallah Muş 1984 Muşspor maçında kazanan taraf bir biz oluruz. Grupta iyi bir sıralamamız var, inşallah daha da ön tarafları zorlamak istiyoruz ve Play-Off oynamak istiyoruz, inşallah güzel bir şekilde geçeriz.” dedi.