Haber: Mustafa Işık

Pazarspor'un yeni sol bek oyuncusu Sedat Baş, Tokat'a dönmenin ve Pazarspor camiasına katılmanın mutluluğunu yaşıyor. Tecrübeli oyuncu, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını belirtti ve hem sahadaki hedeflerini hem de futbola dair düşüncelerini Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’la paylaştı.

“Memleketime Döndüğüm İçin Mutluyum”
Sedat Baş, yaptığı açıklamada, “Öncelikle Tokat’a, memleketime döndüğüm için mutluyum. Pazarspor camiasına da katıldığım için sevinçliyim. Benim her zaman bir hedefim oldu; önce şampiyonluk yaşamak ve Pazarspor’a katkımı vermek. Hedefler sadece futbolda değil, her konuda olmalı diye düşünüyorum.” ifadeleri kullandı.61631360 8851 44F7 8E8E F307Cdd8D693

"Futbolseverlere Güzel Maçlar Seyrettirmek Bizim Görevimiz"
Tokat halkının futbola olan ilgisine de değinen Sedat Baş, “Tokat insanı futbolu yakından takip eden ve tribünde her zaman yer alan bir topluma sahip, bunu biliyorum. Futbolseverlere güzel maçlar seyrettirmek bizim öncelikli işimiz olmalı. Hava şartları ne olursa olsun, tribüne gelen insanlara güzel futbol izlettirmek zorundayız ve sahada her zaman mücadele koymalıyız.” dedi.

"Hakemler Adil Olmalı, Bizler de Onlara Yardımcı Olmalıyız"
Ligin çekişmeli geçeceğini öngören Sedat Baş, hakemlere de çağrıda bulunduğu sözlerinde, “Bu sene anlaşılan çekişmeli bir lig olacak. Takımlar hem maddi hem manevi emekler verdi ve vermeye devam ediyor. Hakemlerin de sahada dikkatli ve adaletli olmalarını istiyorum. Biz sporcular olarak da onlara yardımcı olmalıyız.” diye konuştu.C731Ce60 246C 458B A6E1 21994855A329"Takım Olmayı Başaranlar Kazanır"
Sedat Baş, takım olmanın önemine dikkat çekerek, “Takım olmayı başaran takımlar, kazanan takımlardır. Takım olmak ise bir bütündür. Takımın malzemecisinden başlayarak tüm unsurların birlikteliğiyle oluşur. Kim hak ediyorsa, emeğiyle ve hakkıyla şampiyon olsun.” dedi.

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi

Son olarak tüm takımlara başarı dileklerini ileten Sedat Baş, “Tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum. Kazasız, belasız ve sakatlıksız bir sezon olsun. Herkese saygılarımı sunuyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Pazarspor'da Sedat Baş ile yeni bir heyecan başlarken, Tokat futbolu yakından takip eden taraftarlar da sabırsızlıkla sezonun başlamasını bekliyor.Whatsapp Image 2024 10 19 At 17.55.30

Editör: Mustafa Işık