Gösterişli hayatları ve ürünleriyle gündemden düşmeyen Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında resmi belgede sahtecilik, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek ve vergi usul kanununa muhalefet suçlarından soruşturma başlatılmıştı. 

Çifte hiç beklemediği bir alandan ceza geldi.

MASAK tarafından inceleme altına alınan ve haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma devam eden Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti yanıltıcı reklam sebebiyle 550 bin TL cezaya çarptırıldı. Özlem Öz "doktorun yapması gereken iş ve işlemleri güzellik merkezlerinde yapıldığına dair" tanıtım yapmasından dolayı ceza aldı. Peki, Özlem Öz kimdir? Özlem Öz ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Özlem Öz eski hali

Özlem Lina Öz kimdir?

1989 yılında dünyaya gelen Özlem Öz'ün tam adı Özlem Lina Altınok Öz'dür. Şu anda 34 yaşında olan Öz, eğitim hayatını tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nden mezun olmuştur. Hemşirelik, Özlem Lina Öz'ün asıl mesleği olarak öne çıkmaktadır.

Sosyal medya platformlarında, ailesiyle ilgili günlük yaşantısını paylaşan Özlem, 2 milyonun üzerinde takipçisiyle büyük bir sosyal medya fenomeni haline gelmiştir. 

Günümüzde Özlem Lina Öz, bir Güzellik Merkezi işletmektedir.

Özlem Öz'ün hayatındaki önemli bir dönüm noktası, hemşirelik stajını gerçekleştirdiği hastanede tanıştığı ve 2013 yılında evlendiği Doktor Tayyar Taylan Öz ile olan evliliğidir. Üç kız çocukları olan Özlem Lina Öz, dördüncü bebeğini bekliyor.

Okullarda Temizlik Krizi: Personel Eksik, Veliler Tedirgin! Okullarda Temizlik Krizi: Personel Eksik, Veliler Tedirgin!

Editör: Haber Merkezi