Oppo, F27 Pro ve F27 Pro+ modelleriyle akıllı telefon portföyünü genişletmeye hazırlanıyor. Sızan bilgilere göre F27 serisinin bazı özellikleri ortaya çıkarken, ikilinin tanıtım tarihi de kesinleşti. F27 Pro ve F27 Pro+, 13 Haziran’da resmi olarak tanıtılacak.

Bu modellerin en önemli özelliklerinden biri dayanıklılık olacak gibi görünüyor. Oppo'dan gelen bilgilere göre, hem F27 Pro hem de F27 Pro+, IP69 dayanıklılık sertifikasına sahip olacak. Çoğu yüksek fiyatlı amiral gemisi telefonun IP68 sertifikasına sahip olduğunu düşünürsek, bu oldukça önemli bir gelişme.

Sızan bilgiler arasında kamera modülünün etrafındaki metal halka ve arka tasarımda deri ve metal karışımının kullanıldığını gösteren canlı fotoğraflar da bulunuyor. Akıllı telefonların önünde ise 6.7 inç büyüklüğünde kavisli OLED ekran yer alıyor.

iPhone 16 bu özelliği ile şok etti! iPhone 16 bu özelliği ile şok etti!

Oppo F27 Pro Dimensity 7050 İşlemci ile Geliyor

F27 Pro'nun kalbinde MediaTek Dimensity 7050 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı eşlik ediyor. 64 megapiksel ana arka kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor. Ön tarafta ise 32 megapiksel kamera yer alıyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 67W hızlı şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pil sağlıyor.

Bu özelliklerin F27 Pro'ya ait olduğunu ve F27 Pro+ modelinin özelliklerinin henüz netleşmediğini belirtmekte fayda var. Daha fazla detay için 13 Haziran’a kadar beklemek gerekiyor. Bu noktada F27 Pro’nun, daha önce Çin’de tanıtılan A3 Pro modeline benzemesi de bir fikir edinmemize yardımcı oluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ