Bahtiyar, Narin'in amcası Salim Güran'ın, Narin'in annesi Yüksel Güran ile yasak bir ilişki yaşadığını öne sürdü. Ayrıca, cinayeti işleyen kişinin Salim Güran olduğunu, kendisinin ise tehdit edilerek cesedi yok etmeye zorlandığını iddia etti.

Ünlü manken kansere yakalandı Ünlü manken kansere yakalandı

"Amcası Salim Güran Tehdit Etti"

Nevzat Bahtiyar, olay günü Salim Güran’ın kendisini tehdit ettiğini belirtti. İfadesine göre, Salim Güran, aracının yolcu koltuğunda battaniyeye sarılı Narin'in cansız bedenini göstererek, "Arif'in kızını öldürdüm, cesedi alıp yok edeceksin, yoksa seni ve aileni öldürürüm" dedi. Bahtiyar, bu tehdit üzerine cesedi dereye götürmek zorunda kaldığını ifade etti.

Yasak İlişki İddiası

Bahtiyar, mahallede Salim Güran'ın, Narin'in annesi Yüksel Güran ile yasak bir ilişki yaşadığının konuşulduğunu iddia etti. Bu ilişkinin, cinayetin işlenmesine neden olabileceğini ileri süren Bahtiyar, Narin’in bu ilişkiye tanık olmuş olabileceği ihtimalini dile getirdi. Ayrıca, Narin’in amcasının bu olay nedeniyle toplum tarafından dışlanmaktan korktuğu için cinayeti işleyebileceğini düşündüğünü belirtti.

İtirafçı İfadesini Değiştirdi

Bahtiyar, cinayet sonrasında jandarmaya verdiği ifadesinde Salim Güran’ın kendisini tehdit ettiğini söylememişti. Ancak savcılıkta ifadesini değiştirerek, korktuğu için bu durumu ilk başta gizlediğini açıkladı. Bahtiyar, cinayet sonrası cesedi tek başına çuvala koyduğunu belirtti.

Cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, Narin Güran’ın ailesinden 22 kişi şüpheli olarak adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Haber Merkezi