Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan yeni atamalar kapsamında, 2004-2024 yılları arasında Tokat Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Bandırmalı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sivas İl Müdürlüğü'ne atandı.
“Allah Milletimize Ve Ülkemize Hayırlı Hizmetler Yapmayı Nasip Eylesin”
Bandırmalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanlığımızın 2025/84 sayılı kararnamesi ile Sivas Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Bu görevi layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır'a, TBMM AK Parti Grup Başkanımız ve Sivas Milletvekilimiz Sayın Abdullah Güler'e ve Tokat Milletvekilimiz Sayın Mustafa Arslan'a en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Allah milletimize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin." ifadelerini kullandı.
Bandırmalı'nın yeni görevinde, Sivas'ın sanayi ve teknoloji alanındaki gelişimine katkı sağlaması bekleniyor. Uzun yıllar Tokat Belediyesi'nde önemli görevler üstlenen Bandırmalı'nın, edindiği tecrübeyi Sivas'ta da başarıyla sürdüreceğine inanılıyor.