Haber-Foto: Mustafa Işık

Tokat Milletvekili Av. Yücel Bulut, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek'in katılımıyla, Tokat Belediye Plevne Spor Kulübü yönetimi ve teknik heyeti ile kurum personellerinden oluşan takımlar arasında Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda dostluk maçı gerçekleştirildi. Etkinlik, dün saat 18.00'de başladı ve yaklaşık bir saat sürdü. Yeteneklerin sergilendiği karşılaşmada kazanan dostluk oldu.Whatsapp Image 2024 09 05 At 10.08.15 (1)Müdür Eger'den Açıklama: "Kazanan Dostluk Oldu"
Maçın ardından Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, dostluk maçının önemine vurgu yaparak şunları söyledi:  
"Gerçekten güzel bir maç oldu. Hava serindi ve keyifli bir ortam vardı. Tokat Belediye Plevnespor teknik ekibi ve yönetimi, 'Ortak bir müsabaka düzenleyelim' dediler. Biz de memnuniyetle kabul ettik. Çift kale bir antrenman niteliğinde bir dostluk maçı yaptık ve kazanan dostluk oldu. Bir araya gelmek iyi oldu. Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu'nun zemini herkese açık. Oynamak isteyen herkesi burada misafir edebiliriz."458411987 919517020222618 667665985746720686 NTokat Belediye Plevnespor'a Yeni Sezonda Başarı Dileği
Eger, Tokat Belediye Plevnespor'un yeni sezon hazırlıkları hakkında da konuştu:  
"Bu hafta profesyonel maçlar başlayacak. Tokat Belediye Plevnespor'umuza başarılar diliyorum. Biz ön antrenmanı yaptık, artık bundan sonrası profesyonel takımımızın işi. İnşallah hedefledikleri yerlere ulaşırlar."

Ertuğrul Doğan: "Hakem Beşiktaş forması giyseydi daha iyi olurdu" Ertuğrul Doğan: "Hakem Beşiktaş forması giyseydi daha iyi olurdu"

"Gaziosmanpaşa Stadyumu Yeni Sezona Hazır"
Stadyumun yeni sezona hazır olduğunu belirten Eger, altyapı yenileme çalışmalarına da değindi:  
"Koltuklarımızı yeniledik. Yaklaşık iki-üç hafta içinde skorboardumuz da yenilenecek. Bu müjdeli haberi paylaşmak isterim. Ayrıca, karşı maraton tribününü kapatmayı hedefliyoruz. Son aşamaya geldik ve bu konuda müjdeyi yakında vereceğiz inşallah. Tribünlerin tamamen yıkılıp yeniden yapılması gibi bir plan da mevcut, ancak bu süreç kademeli olarak ilerleyecek."

Eger, Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu'nun yeni sezona tam anlamıyla hazır olduğu ve sporseverleri ağırlamaya devam edeceklerini belirtti.

Editör: Mustafa Işık