Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması! Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması!

Fenerbahçe, teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü Jose Mourinho’yu getirerek yaz transfer döneminde büyük ses getirdi. Sarı-lacivertliler, transfer dönemi boyunca 8 yeni ismi kadrosuna kattı ve Mourinho'nun listesindeki isimleri bir bir takıma kazandırdı. Ancak savunmaya yapılacak son hamleler, ocak ayındaki ara transfer dönemine bırakıldı.

Mourinho’nun İlk Tercihleri Kadroda

Fenerbahçe, santrfor mevkisine Youssef En-Nesyri, sol kanada Allan Saint-Maximin ve orta sahaya Sofyan Amrabat’ı kadroya katarak Mourinho’nun istediği isimleri transfer etmeyi başardı. Sarı-lacivertli yönetim, bu transferlerde teknik direktörlerinin direktiflerine birebir uyum sağladı. Mourinho'nun transfer listesinin başındaki isimlerin takıma kazandırılması, Fenerbahçe'nin yeni sezonda yüksek hedeflerle yola çıktığının bir göstergesi oldu.

Savunma Takviyeleri Ocak Ayına Kaldı

Savunma hattında Ferdi Kadıoğlu’nun takımdan ayrılmasıyla bir sol bek ve sol stoper arayışına giren Fenerbahçe, bu mevkilere yapacağı takviyeleri ocak ayındaki ara transfer dönemine bıraktı. Jose Mourinho, yönetimle yaptığı son toplantılarda mevcut kadronun şampiyonluk hedefine ulaşabileceğini belirterek, savunmaya yapılacak olası transferlerin ertelenmesini uygun gördü. Becao, Djiku, Çağlar Söyüncü ve Samet Akaydın’dan oluşan stoper rotasyonu ile sezona devam edilecek.

Serdar Aziz Takımdan Ayrılamadı

Diğer yandan Mourinho'nun kadroda düşünmediği Serdar Aziz, sezon başında yeni bir takıma transfer olmak için yönetimden izin istemişti. Ancak Katar Ligi'nden gelen teklifin son anda gerçekleşmemesiyle Serdar Aziz, Fenerbahçe’de kaldı. 33 yaşındaki tecrübeli stoper, bu sezon hiçbir resmi maçta forma şansı bulamadı ve fiziksel olarak da takıma katkı sağlamaktan uzak gözüküyor. Serdar’ın devre arasında yeni bir takım bulup bulamayacağı merak konusu.

Muhabir: Haber Merkezi