Haber: Mustafa Işık

İstanbul Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulübü Teknik Sorumlusu Levent Sarıca, Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a önemli açıklamalarda bulundu. Sarıca, geçen sezon başında Tokat Bereketlispor’a geldiğini ve takımın İstanbul Süper Amatör Ligi’nde yeni olmasının birtakım zorluklar yaşattığını belirtti. Ancak yönetim, futbolcular ve teknik heyetle iyi bir organize olduklarını ve başarılı bir sezon geçirdiklerini vurguladı. Sarıca, “Altıncı bitirdik ki daha önce ikincilik yaşamış Gaziosmanpaşa gibi köklü kulüpler vardı. İstanbul'un köklü kulüpleri vardı. Bizim grubumuzda birinci çıkan bir Dikilitaşspor vardı. Şu an İstanbul bölgesi BAL Ligi'ne yükseldi. Bu grupta bu takımlarla mücadele ettik. Ama yine de iyi bir yerde bitirdik. Yeni bir takım olarak altıncı bitirdik.” dedi.

Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulübü Teknik Sorumlusu Levent Sarıca (4)

Bu sezon yeni bir yönetimle çalıştıklarını belirten Sarıca, yönetimin takıma çok sahip çıktığını ve her konuda destek olduğunu ifade etti. “Sağ olsun Murat Erbek Başkanımız, Fatih abi genel kaptan. Bir dediğimiz iki etmiyorlar, transferlerde de diğer isteklerde de. Bir hafta oldu başlayalı ve her şey gayet iyi gidiyor. Gelenler var, denenmeye gelenler var. Onlara bakıyoruz. Kendi kadromuzu zaten oluşturduk. Sadece iki tane transfer yapacağız. Bir kanat forvet, bir de orta saha oyuncusu. Eylül’e kadar bütün eksiklerimizi tamamlayıp inşallah sakatsız, sorunsuz bir şekilde sezona başlamak istiyoruz.” diye konuştu.Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulübü Teknik Sorumlusu Levent Sarıca (2)Futbolda bazı şeylerin önemli olduğuna dikkat çeken Sarıca, mücadele edecekleri grubun ve futbol şansının yanlarında olmasını umduklarını belirtti. Tokat camiasının takıma çok sahip çıktığını ve bu konuda çok şanslı olduklarını ifade eden Sarıca, “Yıllardır bu işi yapıyorum ve bu kadar başarıya aç bir camiada az çalıştık. Şanslıyız. İnşallah biz de onların beklentilerini karşılamak için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

Sarıca, birinci hedeflerinin ligde kalmak, ikinci hedeflerinin ise Play-Off olduğunu belirtti. Gerçekçi olmayı sevdiğini ve hemen şampiyon olacaklarını iddia etmek yerine, ligin başladığı ilk yarının ortalarının kendilerine nereye götüreceğini görmeyi tercih ettiğini söyledi. “Transferde devam edeceğiz, belki nokta transferlerle gizli hedefimize ulaşmak istiyoruz. Birinci hedef ligde kalmak, Play-Off’a çıkmak. İkinci hedefimiz Tokat Bereketli takımını BAL Ligi’nde görmek hepimiz için büyük bir hayal, gerçeği söylemek gerekirse.” ifadesini kullandı.Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulübü Teknik Sorumlusu Levent Sarıca (3)

Kendini artık bir Tokatlı gibi hissettiğini belirten Sarıca, teknik heyet ve futbolcuların huzurlu olduğu yerde daha iyi çalışmak isteyeceğini ifade etti. Geçen seneki yönetimle de çok iyi çalıştıklarını belirten Sarıca, şimdiki yönetimin de olağanüstü özveriyle çalıştığını ve çok yardım ettiğini söyledi. “Şu an itibariyle her şey yolunda gidiyor. Ama yine söylüyorum, inşallah Tokat Bereketli’yi bir üst lige çıkarmak, hoca olarak bana nasip olur. Bundan da çok keyif alırım. İnşallah gönlümüzden geçen olur.” açıklamasında bulundu.

Toyota ve BMW hidrojen toplumunun gelişimi için işbirliğini güçlendiriyor Toyota ve BMW hidrojen toplumunun gelişimi için işbirliğini güçlendiriyor

Sezon başı antrenmanlarına tam kapasiteyle başlamadıklarını belirten Sarıca, dernek takımı oldukları için sağdan soldan gönderilen oyunculara bakma, deneme usulü çalıştıklarını ifade etti. Pazartesiden itibaren sezon başı antrenman programlarında ağır antrenman temposuna başladıklarını belirten Sarıca, kondisyon açısından kendileri için çok önemli olduğunu ve koşan bir takım oluşturmak istediklerini söyledi. “Geçen yıl da öyle idi. Kondisyonu arttıracağız. 10 gün bu tempoyla devam edip, sonra taktiksel maçlara geçeceğiz.” ifadelerine yer verdi.Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulübü Teknik Sorumlusu Levent Sarıca (1)

Takımın sorumlusu olarak İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasındaki tüm Tokatlıları ve Bereketlileri takıma destek olmaya davet eden Sarıca, “Bu takım başarılı olacak, belki bu sene, belki seneye, ama başarılı olacak. İnşallah bana nasip olur. Hem Tokatlı sevgili dostlarımız hem de İstanbul futbolunu sevenleri Tokat Bereketli’yi izlemeye devam etsinler.” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Mustafa Işık