Usta Oyuncu Ali Sürmeli "Karesi Bey" Rolüyle Ekrana Geliyor

Dizinin altıncı sezonu için yapılan hazırlıklar kapsamında, usta oyuncu Ali Sürmeli'nin kadroya katıldığı duyuruldu. Türk televizyonlarının tanınmış yüzlerinden biri olan Sürmeli, "Kuruluş Osman" dizisinde "Karesi Bey" karakterine hayat verecek. Bu güçlü karakterin hikâyeye nasıl bir katkı sağlayacağı merak konusu.

Ali Sürmeli, oyunculuk kariyerinde birçok unutulmaz karaktere hayat vermiş ve performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanmış bir isim olarak biliniyor. "Karesi Bey" karakteri ile de izleyicileri derinden etkilemesi bekleniyor.

Gelecek Partisi Tokat’ta Yeni İlçe Başkanlarını Atadı Gelecek Partisi Tokat’ta Yeni İlçe Başkanlarını Atadı

Yeni Sezon Çekimleri Eylül Ayında Başlıyor

"Kuruluş Osman" dizisinin altıncı sezon çekimlerinin Eylül ayının ikinci haftasında başlaması planlanıyor. Dizinin bu sezonunda da izleyicileri sürprizlerle dolu bir hikâye bekliyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yeni sezonda Ali Sürmeli'nin yanı sıra Ekin Mert Daymaz, Erdem Şanlı ve Ali Önsöz gibi başarılı isimler de dizide yer alacak. Yeni katılan bu oyuncuların hikâyeye nasıl entegre edileceği ve karakterlerinin dizinin seyrini nasıl etkileyeceği izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

"Kuruluş Osman" dizisi, her sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran ve tarihi temasıyla büyük ilgi gören bir yapım olarak öne çıkıyor. Yeni sezonda da izleyicilerin beklentilerini karşılayacak bir performans sergilemesi hedefleniyor.

Muhabir: Nuray Uluözlü