Haber: Mustafa Işık (Özel Haber)

Tokatlı genç futbolcu Birkan Yılmaz, 21 yaşında 3 şampiyonluk yaşayarak "Kupaların Efendisi" unvanını kazandı. Trendyol 1. Lig’deki Manisa Futbol Kulübü’nde forma giyen Yılmaz, kariyerindeki başarılara hız kesmeden devam ediyor.Kupaların Efendisi Birkan Yılmaz (6)

Şampiyonluklarla Dolu Kariyer
18 Mart 2003 tarihinde Tokat'ta doğan Birkan Yılmaz, defans pozisyonunda oynayan yetenekli bir futbolcu olarak dikkat çekiyor. Kariyerinin başından itibaren gösterdiği üstün performansla adından söz ettiren Yılmaz, şu anda Merkür Jet Erbaaspor’a kiralık olarak hizmet veriyor. Bu sezon, TFF 3. Lig Play-Off Final maçında Muş 1984 Muşspor’u yenerek Mavi-Beyazlı ekiple şampiyonluk yaşadı. Bu, genç oyuncunun kariyerindeki 3. şampiyonluk oldu.

İlk Kupa Manisa'da
Yılmaz, ilk şampiyonluk sevincini 2020-2021 sezonunda o zamanki adıyla Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Manisa Futbol Kulübü ile yaşadı. Tokatspor’dan transfer edilen genç yetenek, henüz 18 yaşındayken kariyerinin ilk kupasını kaldırdı ve ilk kez şampiyonluk sevinci tattı.Kupaların Efendisi Birkan Yılmaz (2222)

İkinci Şampiyonluk
Genç yetenek, bir sonraki şampiyonluğunu 2022-2023 sezonunda kiralık olarak forma giydiği 68 Aksaray Belediyespor’da yaşadı. TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor, sahasında Efeler 09 Spor FK’yi 2-1 yenerek şampiyon olmuştu. Bu zaferle Birkan Yılmaz, 2. kez şampiyonluk kupasını kaldırdı.Kupaların Efendisi Birkan Yılmaz (3)

7 Temmuz 2024 Transfer Haberleri 7 Temmuz 2024 Transfer Haberleri

Memleketinde Şampiyonluk
Bu sezon ise TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Merkür Jet Erbaaspor’a kiralık olarak gelen Birkan Yılmaz, sezonu bir kez daha şampiyonlukla tamamladı. Final maçında Muş 1984 Muşspor’u yenerek 2. Lig'e yükselen Merkür Jet Erbaaspor’da forma giyen Yılmaz, kariyerindeki 3. kupayı kazandı.Kupaların Efendisi Birkan Yılmaz (4)Geleceğe İddialı Hazırlık
Trendyol 1. Lig’de Manisa Futbol Kulübü’nün oyuncusu olan Tokatlı Birkan Yılmaz, genç yaşında elde ettiği bu büyük başarıları önümüzdeki sezonlarda da sürdürmek için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Yılmaz, şimdiden yaptığı idmanlarla gelecekte de başarıdan başarıya koşacağının sinyallerini veriyor.Kupaların Efendisi Birkan Yılmaz (7)

Birkan Yılmaz, genç yaşında gösterdiği bu üstün performansla Türk futbolunun gelecek vadeden isimleri arasında yerini alması bekleniyor. Başarı dolu kariyerine yenilerini eklemek için büyük bir azimle çalışan Yılmaz, futbolseverlerin de takdirini toplamaya devam ediyor.

Editör: Mustafa Işık