Haber: Mustafa Işık (Özel Haber)

Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulübü Başkanı Murat Erbek ve yönetim kurulu, göreve geldikleri günden bu yana sürdürdükleri ziyaretlere devam ediyor. İstanbul Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Mavi-Beyazlı ekip, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, kulüp yönetimi Başkan Çebi’den tesis desteği talebinde bulundu. Belediye Başkanı Çebi ise amatör sporlar ve futbola yönelik teşviklerin devam edeceğini belirtti. İstanbul ekibi, Başkan Çebi’ye el yapımı Atatürk portresi ve kulüp forması hediye etti.

Vestel'in ekran çözümleri, IFA 2024'te sergilendi Vestel'in ekran çözümleri, IFA 2024'te sergilendi

Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulübü Başkanı Murat Erbek, ziyaret hakkında Tokat Hürsöz’e açıklamalarda bulundu. Erbek, "Yerelde iktidarda olan mevcut belediye başkanına hayırlı olsun ziyaretine gittik. Çünkü bizim tesis problemimiz var. Futbolcu ve genç sayısı çok fazla olduğu için idman yapılan yerler bizim tam istediğimiz şekilde karşılanmıyor. Bu yüzden hem hayırlı olsun demek hem de bu sıkıntılarımızı dile getirmek için bu ziyareti gerçekleştirdik." dedi.

Erbek, Belediye Başkanı Çebi’nin amatör sporlar ve futbol ile ilgili teşviklerinin süreceğini söylediğini ve kulüp için güzel düşünceleri olduğunu belirtti. Ayrıca, destek sözü aldıklarını ve bu süreçte olumlu gelişmeler beklediklerini ifade etti. "Bu bir süreç, 5-6 yıldır başarılamadı. Kısa sürede başarmak zor ama uzun vadede olacağını düşünüyorum." diye ekledi.

Ziyaret sırasında Başkan Çebi’ye el emeği olan Atatürk portresini ve kulüp forması hediye ettiklerini belirten Erbek, hediyenin büyük beğeni topladığını söyledi. Erbek, "El emeği olduğu için Başkanımız da çok beğendi. Güzel bir hediye oldu." dedi.

Erbek, İstanbul’da tüm siyasi partilerin il başkanlarını ziyaret etmeyi düşündüklerini, ayrıca Küçükçekmece’deki mevcut siyasi partilerin ilçe başkanlarını da ziyaret edeceklerini belirtti. Ağustos ayının son haftasında bir açılış maçı yapacaklarını ve Tokatlıları bu maça davet edeceklerini açıkladı. "Siyasi bürokratlar da davet edilecek. Takıma destek vermeyen Tokatlılara gönül koyacağız. Sadece maddi beklentimiz yok, manevi olarak da destek bekliyoruz. Tokatlı olup da maçımıza gelmeyen, idmanımıza gelmeyen, Tokatlıyım dememeli. Bizim görüşümüz bu, katılırlar mı bilmem." diye konuştu.

Erbek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etmeyi düşünüp düşünmedikleri sorusuna, "Eğer süreçten bir sonuç alamazsak, uzun vadede düşünüyoruz. Şu anda net bir planımız yok." yanıtını verdi.

Antrenmanların güzel geçtiğini ve takımın büyük ölçüde oturduğunu belirten Erbek, Tokatlı gençlerin de futbola olan ilgisinin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Transferde bir forvet, bir on numara ve orta saha oyuncusu arayışlarının sürdüğünü ekledi. Bu dönem altyapıya öncelik vereceklerini ve gençleri futbola dahil etmeyi planladıklarını belirten Erbek, tesis sıkıntısı nedeniyle şu an 50-60 futbolcuya hizmet verebildiklerini, tesisleri olsa bu sayının 300-400 olacağını söyledi. "Bu sene 16 ve 18 yaş gruplarında takım olarak lige katılacağız. Ayrıca bir altyapı hocasıyla anlaştık. Belediyenin vereceği idman sahası durumuna göre diğer gruplardan da oluşturmak istiyoruz. Kısıtlı imkanlarımız var ama gençlerimize farklı şekillerde sahip çıkacağız." dedi.

Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Yönetiminden Başkan Çebi'ye Ziyaret (2)Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Yönetiminden Başkan Çebi'ye Ziyaret (1)

Editör: Mustafa Işık