NOW TV'nin yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım'ın ilk tanıtımı yayınlandı ve izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Dizinin çekim yerlerinin nerede olduğu da merak konusu oldu. Peki, Korkma Ben Yanındayım dizisi nerede, hangi il ve ilçelerde çekiliyor? Korkma Ben Yanındayım Ulusözler Koleji nerede? Korkma Ben Yanındayım İstanbul'da mı çekiliyor? İşte çekim yerleri

Korkma Ben Yanındayım Çekim Yerleri

Korkma Ben Yanındayım dizisi, İstanbul'un Beşiktaş ve Galata semtlerinde çekiliyor. Bu tarihi ve modern semtlerin güzelliği, diziye ayrı bir atmosfer katıyor. Korkma Ben Yanındayım dizisinin çekildiği okul Ulusözler Koleji'dir.

Korkma Ben Yanındayım​​​​​​​ Konusu

Dizinin konusu, ailesinin gözbebeği olan İnci'nin hayatındaki ani değişimle başlıyor. Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerine koşan İnci, okul sahibinin oğlu Mert'ten hamile kalmasıyla beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Bu olay, İnci'nin ailesi ve Mert'in ailesi arasında derin etkiler yaratır. Seher ve Selahattin çifti, kızları için mücadele ederken, Turgut ve Aylin çifti ise kendi aile projeleriyle meşguldür. Ancak, bebeğin doğumuyla birlikte her şey daha da karmaşık bir hal alır.

Korkma Ben Yanındayım​​​​​​​ Uyarlama mı?

Korkma Ben Yanındayım dizisinin uyarlama olup olmadığı da merak konusu oldu. Yapılan araştırmalara göre dizinin her hangi bir uyarlama olmadığı, özgün bir senaryoya sahip olduğu belirlendi.