Exxen platformunda yayınlanacak olan Karşılaşmalar  adlı dizi, Altınok'un daha önceki projeleri "Prens" ve "Var Bunlar" ile adından söz ettirmesinin ardından merakla bekleniyordu.

Gonca Vuslateri Kızı Asya'nın Yüzünü İlk Kez Gösterdi Gonca Vuslateri Kızı Asya'nın Yüzünü İlk Kez Gösterdi

Senaryosunu Giray Altınok ve Muammer Tali'nin birlikte kaleme aldığı "Karşılaşmalar" dizisi, izleyicilere günlük hayatın içinden hikayeler sunuyor. Her bölümde farklı oyuncular ve konularla hayatın akışının nasıl değişebileceği eğlenceli bir dille işleniyor.
Dizinin yapımcılığını MGX Film üstlenirken, yönetmen koltuğunda da Giray Altınok oturuyor. "Karşılaşmalar" dizisinin kadrosu ise adeta yıldızlar geçidi. Cem Gelinoğlu, Sinem Kobal, Şükrü Özyıldız, Uraz Kaygılaroğlu gibi tanınmış isimlerin yanı sıra Begüm Öner, Bora Akkaş, Canberk Gültekin, Cansu Diktaş Altınok, Deniz Hamzaoğlu, Erdem Yener, Kerem Özdoğan, Mahir İpek, Melis Babadağ, Muammer Tali, Muttalip Müjdeci, Sarp Apak ve Zerrin Sümer gibi oyuncular da dizide rol alıyor.

7 bölümden oluşuyor!

"Karşılaşmalar" dizisi, her biri ayrı bir hikayeye odaklanan 7 bölümden oluşuyor. İzleyicileri günlük hayatta karşılaşabilecekleri sıra dışı olaylarla buluşturacak olan dizi, Exxen platformunda izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Editör: Elvan Mert