Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olarak göreve başlayan dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho, 2 Haziran Pazar günü saat 19.00'da Kadıköy'de düzenlenen törenle resmen imzayı attı. 61 yaşındaki deneyimli teknik direktör, kariyeri boyunca kazandığı başarılarla ve futbola getirdiği yeniliklerle tanınıyor. Mourinho'nun Fenerbahçe'ye katılması, futbolseverler arasında büyük bir heyecan yaratırken, aynı zamanda Mourinho'nun özel hayatı da merak konusu oldu. Özellikle kızı Matilde Mourinho, sosyal medyada ve magazin dünyasında sıkça konuşuluyor. Peki, Matilde Mourinho kimdir? İşte detaylar...

Matilde Mourinho Kimdir?

Jose Mourinho, 1989 yılından bu yana kendisi gibi Portekizli olan Matilde Tami Faria ile evli ve çiftin iki çocuğu var. Kızlarının ismi, annesi gibi Matilde Mourinho, oğullarının ismi ise Jose Mario Jr. Matilde Mourinho, 1996 yılında dünyaya geldi ve şu anda 28 yaşında. Kasım ayında doğduğu için akrep burcu olan Matilde, zaman zaman magazin gündemini meşgul eden aşk hayatıyla da dikkat çekiyor.

Matilde Mourinho'nun Kişisel Bilgileri

Matilde Mourinho'nun boyu ve kilosuna dair net bilgiler bulunmamakla birlikte, sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflarla güzelliği ve zarafetiyle dikkat çekiyor. Mourinho'nun kızı Matilde, özellikle Blackburn Rovers takımında forma giyen futbolcu Danny Graham ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmişti. Bu ilişki, magazin basınında geniş yer bulmuş ve Matilde'nin özel hayatı merak konusu olmuştu.

Takı Markası Sahibi

Matilde Mourinho'nun sadece özel hayatı değil, aynı zamanda kariyeri de ilgi çekiyor. Kendisine ait bir takı markası bulunan Matilde, bu markanın ürünlerini sosyal medya üzerinden tanıtarak geniş bir takipçi kitlesine ulaşmış durumda. Takı tasarımı konusundaki yeteneği ve yaratıcı fikirleriyle de adından söz ettiren Matilde, modaya olan ilgisini profesyonel bir kariyere dönüştürmeyi başarmış durumda.

İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği başladı! İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği başladı!

Matilde Mourinho'nun Sosyal Medya Hesabı

Sosyal medyada oldukça aktif olan Matilde Mourinho, özellikle Instagram'da sıkça paylaşımlar yapıyor. Özel yaşamından ve tatillerinden karelerin yanı sıra sahibi olduğu takı firmasına ait ürünleri de takipçileriyle paylaşan Matilde'nin Instagram hesabında 48 binden fazla takipçisi bulunuyor. Sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle etkileşimde bulunarak, hem günlük yaşamından kesitler sunuyor hem de iş hayatındaki gelişmeleri paylaşıyor.

Özel Hayatı ve İlişkileri

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla ve yaptığı açıklamalarla sıkça gündeme gelen Matilde Mourinho'nun, uzun süredir birlikte olduğu kişinin ismi Danny Graham. Çiftin ilişkisi, magazin basınında büyük ilgi uyandırmış ve sık sık haber konusu olmuştur. Matilde'nin özel hayatı hakkında detayları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşması, onu daha da popüler bir isim haline getirmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi