'İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi' (A Good Girl's Guide to Murder), 1 Temmuz'da İngiltere ve İrlanda'da yayınlanmaya başlamasının ardından nihayet Türkiye'de Netflix'te yayınlanmaya başladı. Cinayet gizeminin çözülmesini izlerken, Pippa, Ravi, Cara ve diğer karakterleri kimin canlandırdığı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için oyuncu kadrosunu derledik.

Altı bölümlük BBC dizisi, Holly Jackson'ın en çok satan gizem üçlemesinin ilk kitabına dayanıyor. Hikaye, lise öğrencisi Andie Bell'in beş yıl önce gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasını konu alıyor. Andie Bell'in erkek arkadaşı Sal Singh tarafından öldürüldüğüne ve Sal'in daha sonra intihar ettiğine inanılıyor. Ancak, 17 yaşındaki Pippa Fitz-Amobi, Andie'nin kayboluşuna dair gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlı.

Başrol oyuncusu Emma Myers, Yahoo News UK'ye karakterine "anında" aşık olduğunu söyledi. Myers, "Daha önce hiç Pip gibi bir karakteri canlandırmamıştım ve bu yüzden ona anında aşık oldum," dedi. Çekimlerde en eğlenceli sahnelerden bazılarının Henry Ashton'ın canlandırdığı Max Hastings karakteriyle olduğunu ekledi.

Aşağıda, 'A Good Girl's Guide to Murder' dizisinin oyuncu kadrosu ve BBC gizem dramasında kimlerin rol aldığı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Emma Myers Pippa rolünde:

Emma Myers Pippa Rolünde
Emma Myers, dizide Andie Bell'in cinayetini araştıran 17 yaşındaki öğrenci Pip'i canlandırıyor. Myers, Netflix'in popüler dizisi 'Wednesday'de Enid Sinclair rolüyle tanınıyor. Ayrıca 'Family Switch' filminde CC rolünde yer aldı.

Zain Iqbal Ravi rolünde:

Zain Iqbal Ravi Rolünde
İngiliz aktör Zain Iqbal, Sal Singh'in kardeşi Ravi'yi canlandırıyor. Ravi, kardeşinin masumiyetine inanan ve davayı araştırmak için Pip ile birlikte çalışan karakterdir. Bu, Iqbal'ın çıkış rolüdür.

Asha Banks Cara rolünde:

Asha Banks Cara Rolünde
Asha Banks, Pip'in çocukluk arkadaşı ve en iyi dostu Cara'yı canlandırıyor. Banks, BBC'nin 'Rebel Cheer Squad: A Get Even Series' ve 2022 yapımı film 'The Magic Flute'dan tanınıyor.

Carla Woodcock Becca rolünde:

Carla Woodcock Becca Rolünde
Carla Woodcock, dizide Andie'nin küçük kız kardeşi Becca'yı canlandırıyor. Woodcock, Netflix'in 'Free Rein' dizisi ile tanınmaktadır ve 'Ackley Bridge' ile 'Tell Me Everything'de de rol almıştır.

Henry Ashton Max rolünde:
Henry Ashton, Sal'ın en iyi arkadaşlarından biri olan ve Pip'in şüpheliler listesine giren Max'i canlandırıyor. Ashton, 'My Lady Jane' ve 'Outlander' gibi yapımlarda da rol almıştır.

Yasmin Al-Khudhairi Naomi Ward rolünde:
Yasmin Al-Khudhairi, Cara'nın ablası ve Sal'ın en iyi arkadaşlarından biri olan Naomi rolünde. Al-Khudhairi, 'Ackley Bridge' ve 'Killing Eve' dizilerinden tanınıyor.

Rahul Pattni Sal rolünde:
Rahul Pattni, Sal Singh'i canlandırıyor. Sal, Pip'in çözmeye çalıştığı cinayete kurban giden karakterdir. Pattni, daha önce 'Casualty' dizisinde yer almıştır.

Mathew Baynton Elliot Ward rolünde:
Mathew Baynton, Cara ve Naomi'nin babası ve Pip'in okulunda öğretmen olan Elliot'ı canlandırıyor. Baynton, 'Horrible Histories', 'The Falling', 'The Split', 'Wonka' ve 'Ghosts' gibi yapımlarda rol almıştır.

Jackson Bews Daniel da Silva rolünde:
Jackson Bews, Andie'nin en iyi arkadaşlarından biri olan Natalie (Nat) da Silva'nın ağabeyi ve bir polis memuru olan Daniel da Silva rolünde. Bews, 'Maleficent', 'Black Mirror' ve 'Catch-22' gibi projelerde de yer almıştır.

Anna Maxwell Martin Leanne rolünde:
Anna Maxwell Martin, Pip'in annesi Leanne'i canlandırıyor. Martin, 'His Dark Materials' ve 'Bleak House' gibi yapımlarla iki BAFTA ödülü kazanmıştır.

Gary Beadle Victor Amobi rolünde:
Gary Beadle, Pip'in üvey babasını canlandırıyor. Beadle, 'In the Heart of the Sea', 'Silent Witness' ve 'The Interceptor' gibi yapımlarla tanınmaktadır.

Polat Çiftinin Avukatı, “Tahliye kararı, delil yetersizliğinden verildi” Polat Çiftinin Avukatı, “Tahliye kararı, delil yetersizliğinden verildi”

India Lillie Davies Andie rolünde:
India Lillie Davies, Pip'in çözmeye çalıştığı cinayete kurban giden okul kızı Andie'yi canlandırıyor. Davies, 'Bridgerton' ve 'Call the Midwife' dizilerinde de küçük roller almıştır.

Raiko Gohara Zach rolünde:
Raiko Gohara, Pip ve Cara'nın arkadaş grubundaki Zach karakterini canlandırıyor. Bu, Gohara'nın ilk büyük oyunculuk projesidir.

Jude Morgan-Collie Connor rolünde:
Jude Morgan-Collie, Connor karakteriyle dizide yer alıyor. İngiliz aktörün önceki çalışmaları arasında 'Autopsy: The Hours of' ve 'Here We Go' bulunuyor.

A Good Girl's Guide To Murder Netflix'te yayınlanıyor. Dizinin resmi fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ