Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde eğiticilerin eğitimi programı başladı! Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde eğiticilerin eğitimi programı başladı!

75 yaşında hayatını kaybeden Dr. Sak, mide kanaması nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Sivas'ta uzun yıllar hekimlik yapan Dr. Şemsettin Sak’ın ani vefatı, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Sak’ın vefat haberi, gazeteci Birsen Altuntaş tarafından kamuoyuyla paylaşıldı.

Mide Kanaması Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Dr. Şemsettin Sak, mide kanaması şikayetiyle hastaneye kaldırıldı ve bir süre tedavi altında tutuldu. Ancak yapılan müdahalelere rağmen doktorların çabaları sonuçsuz kaldı ve Sak, 75 yaşında hayata gözlerini yumdu. Özellikle Sivas halkı tarafından sevilen ve takdir edilen bir isim olan Dr. Sak’ın vefatı, hem tıp camiasında hem de Sak ailesinde derin bir üzüntüye yol açtı.

Dhtr

İrem Sak’ın Zorlu Süreci

Babasıyla yakın bir ilişkisi olan İrem Sak, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda babasına olan sevgisini sık sık dile getiriyordu. Dr. Sak’ın vefatının ardından oyuncunun yaşadığı derin üzüntü ise hayranları ve yakın çevresi tarafından paylaşılıyor. Cenaze töreni ile ilgili detayların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

Muhabir: Esengül İşleroğlu