"Zorbalık Beni Öfkeli Birine Dönüştürdü"

Hataylı bir ailenin en küçük çocuğu olan Hamza Yazıcı, 18 yaşına kadar oldukça öfkeli bir genç olduğunu belirtti. Bu öfkenin kökeninde ise küçük yaşta maruz kaldığı zorbalık olduğunu dile getirdi. Yazıcı, "18 yaşımdan önceki dönemim biraz karanlık. Tiyatroyla tanışınca oradaki sosyal çevre beni kendime getirdi. Sahneye çıkmak, tebrik edilmek, alkış duymak özgüven verdi. Küçükken maruz kaldığım zorbalık beni farkında olmadan intikamcı bir bireye dönüştürmüştü. Hep 'Ben de bir şeyler yapabilirim'i kanıtlamaya çalıştım" ifadelerini kullandı.

"Cüce Denmesinde Sorun Yok"

Hamza Yazıcı, fiziksel görünümü hakkında da açıklamalarda bulundu. 128 cm boyunda olan oyuncu, kendisine 'cüce' denmesinde bir sorun olmadığını belirtti. "Niyet önemli. 'Kısa' dediğinizde de alınabilirler. Bu, ne dediğinizle değil, nasıl söylediğimizle ilgili" diyen Yazıcı, insanların bu tür ifadeleri kullanırken niyetlerine dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı.

Ekrem İmamoğlu: “Bu Ülkenin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız” Ekrem İmamoğlu: “Bu Ülkenin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız”

"Aile Kurma Hayalim Var"

Sohbetin ilerleyen kısımlarında özel hayatına dair açıklamalarda da bulunan Hamza Yazıcı, baba olma hayalini dile getirdi. "Küçüklüğümden beri aile kurma hayalim var. Tabii ki kadınları çok seviyorum. Çok flörtöz değilim. Yılmaz Erdoğan, ‘Hamza bunları takma kafana oğlum, başarı seksi bir şeydir’ der. Gerçekten öyle. Şu anda sevgilim yok ama taliplerimi bekliyorum" sözleriyle samimiyetini ortaya koydu.

Hamza Yazıcı'nın bu içten açıklamaları, hayatındaki dönüm noktalarını ve gelecek hayallerini gözler önüne seriyor. Zor bir çocukluk geçirmesine rağmen, tiyatro sayesinde hayatına yön veren Yazıcı, şimdi başarılı bir oyuncu olarak kariyerine devam ediyor.

Muhabir: Esengül İşleroğlu