Son iki sezondur Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk ipini göğüsleyen Okan Buruk’un, kısa süre önce eşinden boşanmasının ardından, ünlü şarkıcı Hadise ile yeni bir ilişkiye başladığı öne sürüldü.

Okan Buruk’un 50 yaşında, Hadise’nin ise 38 yaşında olması ve her iki ismin de Türkiye’nin tanınmış simaları arasında yer alması, bu iddiaların büyük ilgi görmesine neden oldu. Oda TV’de yer alan habere göre, iki ünlü isim arasında bir süredir bir aşk yaşandığı öne sürülüyor. Buruk’un boşanma süreci sonrası, Hadise ile yakınlaştığı iddiaları kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması! Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması!

Bu iddiaların gündeme gelmesinin ardından, Hadise’nin daha önce Galatasaray Kulübü’nün Okan Buruk için çıkardığı nostalji tişörtüyle stüdyoya girip şarkı söylediği görüntüler yeniden gündeme geldi. Bu detay, iki isim arasındaki olası bir ilişkinin ilk işareti olarak yorumlandı. Hadise’nin adı bir süredir oyuncu Kerem Bürsin ile anılıyordu, ancak yeni çıkan bu haberler, Hadise’nin Buruk ile bir ilişki yaşadığı yönündeki spekülasyonları güçlendirdi.

Henüz ne Okan Buruk ne de Hadise, bu iddialar hakkında bir açıklama yapmadı. Ancak bu söylentilerin doğru olup olmadığını zaman gösterecek gibi duruyor. Magazinin gündemini bir süre daha meşgul edecek gibi görünen bu iddialar, hayranlar ve medya tarafından yakından takip ediliyor.

Muhabir: Nuray Uluözlü