Hakem Kadrosu Belli Oldu

UEFA, Galatasaray ile Young Boys arasındaki karşılaşmada görev yapacak hakemleri duyurdu. Buna göre, 27 Ağustos Salı günü oynanacak maçta Norveçli hakem Espen Eskas sahada olacak. Eskas'a yardımcı olarak Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin görev yapacak. Dördüncü hakem ise Mohammed Usman Aslam olacak.

Video Yardımcı Hakem (VAR) görevini Hollandalı Rob Dieperink üstlenecek, Asistan VAR (AVAR) ise yine Hollandalı Erwin Blank olacak. Bu üst düzey hakem kadrosu, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalma yolundaki bu kritik maçında görev alacak.

Tokat hafta sonu elektriksiz! İşte o yerler! Tokat hafta sonu elektriksiz! İşte o yerler!

Galatasaray'ın Rövanş Maçı Ne Zaman?

İki takım arasındaki ilk maçtan sonra gözler rövanş müsabakasına çevrildi. İstanbul'da oynanacak olan rövanş maçı, 27 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek. Bu karşılaşma, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yeni formatıyla yer alacak 36 takım arasına girebilmek için son adım olacak.

Galatasaray, bu zorlu mücadelede taraftar desteğini de arkasına alarak galibiyet peşinde olacak. İlk maçtan alınacak sonuçla birlikte, Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak bu rövanş maçı, Sarı-Kırmızılı ekip için büyük önem taşıyor.

Turu Geçen Takım Şampiyonlar Ligi'nde

UEFA'nın yeni formatıyla bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olan 36 takım, prestijli turnuvada mücadele edecek. İki maç sonucunda turu geçen takım, bu seçkin organizasyonda boy göstermeye hak kazanacak. Galatasaray, İsviçre ekibi Young Boys karşısında alacağı sonuçla, Avrupa'nın en prestijli turnuvasında yer alma amacında.

Rövanş maçında alınacak sonuç, Galatasaray'ın sezon hedefleri açısından büyük bir önem taşıyor. Norveçli hakem Eskas ve ekibi, bu zorlu karşılaşmada adil bir yönetim sergilemek için sahada olacak.

Muhabir: Nuray Uluözlü