Haber-Foto: Mustafa Işık

Gelecek Partisi, Tokat’ın Sulusaray, Erbaa ve Niksar ilçelerine yeni ilçe başkanları atadı. Tokat İl Başkanı Ramazan Başaran, il binasında düzenlenen törenle Sulusaray İlçe Başkanı Hasan Yanbakar’a, Erbaa İlçe Başkanı Emine Yıldırım’a ve Niksar İlçe Başkanı Gökhan Kaya’ya yetki belgelerini takdim etti. Başaran, Tokat genelindeki teşkilatlanma süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu.Gelecek Partisi Katılım (6)

Tokat’ta Geniş Kapsamlı Elektrik Kesintisi Yaşanacak Tokat’ta Geniş Kapsamlı Elektrik Kesintisi Yaşanacak

“İlçe Kongrelerimizi Önümüzdeki Aylarda Gerçekleştireceğiz”
Tokat İl Başkanı Ramazan Başaran, Tokat Hürsöz’e yaptığı açıklamada, Gelecek Partisi’nin Türkiye genelinde önemli atılımlar gerçekleştirdiğini vurgulayarak, Tokat’ın Sulusaray, Erbaa ve Niksar ilçelerine yeni ilçe başkanlarının atandığını duyurdu. Ayrıca merkez ilçe başkanının da atandığını belirten Başaran, Almus ilçesinde ise zaten bir başkanlarının bulunduğunu ifade etti. İlçe kongrelerinin önümüzdeki iki-üç ay içinde yapılmasının planlandığını belirten Başaran, “Kongrelerden sonra il kongremizi yaparak seçimlere hazır hale geleceğiz. Büyük ihtimalle kongremiz yılbaşından sonra olacak, çünkü kongreler bir günde tamamlanmıyor. İlçelerin de süreçleri var, bu konular zamanla çözülecektir.” dedi.

“Tokat’ta Partimize Olan Katılımlar Artıyor”
Başaran, Tokat’ta Gelecek Partisi’ne olan ilginin arttığını belirterek, 32 yeni üyenin kaydedildiğini söyledi. Resmi kayıt işlemlerinin henüz tamamlanmadığını ancak giriş işlemlerinin başlatıldığını belirten Başaran, Gelecek Partisi’nin Tokat’ta önemli bir konuma ulaşacağını dile getirdi.

DEVA Partisi ile Birleşme İhtimali
Gelecek Partisi’nin DEVA Partisi ile birleşme ihtimaliyle ilgili gelen soruları da yanıtlayan Başaran, DEVA Partisi Genel Başkanı’nın yakın zamanda bir televizyon programında bu konuda açıklamalar yaptığını ve görüşmelerin sürdüğünü doğruladığını söyledi. Başaran, “İlk seçimde, 2025'teki seçimlerde, küçük parti olarak adlandırılan partilerin çoğu büyük ihtimalle bir çatı altında toplanacak. Bu da hayırlı olur inşallah.” ifadelerini kullandı. Gelecek Partisi Katılım (1)Gelecek Partisi Katılım (2)Gelecek Partisi Katılım (4)Gelecek Partisi Katılım (3)Gelecek Partisi Katılım (5)Gelecek Partisi Katılım (7)Gelecek Partisi Katılım (8)

Editör: Mustafa Işık