Tokat Gaziosmanpaşa Lisesi Mezunları Derneği  (GOPMED) Başkanı Melih Yardımcı ve yönetim kurulu üyeleri, Tokat Valisi Abdullah Köklü'’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarete Dernek Başkanı Av. Melih Yardımcı, Av. Hadiye Ardahanlı, Dr. Mete Bayburtlu, Ferdi Şentarlı, Hakan Sarıcanoğlu ve Ramazan Çakmak katıldı. 

Vali, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gaziosmanpaşa Lisesi'nde ilk derse katıldığını belirtti. Tokat'ın en tarihi liselerinden biri olan bu kadim okulun önemine değinen Vali, lisenin birçok önemli şahsiyeti yetiştirdiğinden bahsetti. 

Başkan Kurtgöz, İmamoğlu’nun Tokat ziyaretine vatandaşları davet etti! Başkan Kurtgöz, İmamoğlu’nun Tokat ziyaretine vatandaşları davet etti!

Dernek Başkanı Av. Melih Yardımcı ise lisenin tarihi bir okul olduğunu, dernek olarak Aile Birliği ve lise yönetimiyle işbirliği yaparak eğitim seviyesini en üst düzeye çıkarmak için çalıştıklarını söyledi. Ayrıca, okulun Tokat’taki liseler arasında en yüksek puanı alan ikinci lise konumuna yükseldiğini belirtti. 

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleriyle son buldu.Whatsapp Image 2024 09 11 At 16.08.11

Editör: Mustafa Işık