31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Tokat Erbaa’dan AK Parti İl Genel Meclis Üyeliğine seçilen iş insanı Fatih Başara, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Seçim öncesinde; “Erbaa’da sıkılmadık el, girilmedik gönül kalmayıncaya kadar çalışacağız” sözünü veren Başara, seçim sonrasında da aynı heyecan ve duygularla görevini sürdürüyor.

Bir yandan Erbaa’nın köylerini, mahallelerini tek tek ziyaret ederek köy muhtarları ve bölge sakinleriyle görüşerek istek ve taleplerini dinleyen İl Genel Meclis Üyesi Fatih Başara, bir yandan da verilen sözlerin, çalışmaların takibini yapıyor.

“Her Şey Erbaa’mız için” sloganıyla yola çıktığını belirten Fatih Başara göreve geldiği günden itibaren gerek İl Özel İdaresi gerekse diğer ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde olduklarını belirtti.

Tokat AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Fatih Başara, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra geçen süreyi şu ifadelerle özetledi:
“Erbaa’mıza hizmetkar olmak, hemşehrilerimizin, köy sakinlerimizin, Erbaa’lıların istek ve taleplerine çözümler üretmek, Erbaa’mızı Türkiye Yüzyılı hedeflerine taşımak amacıyla 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde İl Genel Meclis Üyeliğine aday olduk. Seçimlerin hemen ardından aynı heyecan ve duygularla Tokat’ımız için, Erbaa’mız için çalışmalarımıza başladık.

İl Genel Meclisimizin yapılanmasıyla birlikte İl Genel Meclis Başkanımız Ali İhsan Gürel ve Meclis üyesi arkadaşlarımızla projelerimizi hayata geçirmek için gece gündüz demeden halkımız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ ULAŞIM

Türkiye, dünyanın favori düğün mekanı seçildi! Türkiye, dünyanın favori düğün mekanı seçildi!

Erbaa’da köylerin ulaşım sorununu çözmek için adım attıklarını belirten Tokat AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Fatih Başara, ulaşım problemini çözmenin öncelikli hedefleri arasında olduğunu söyledi.

Erbaa’nın dört bir yanında köy bağlantı ve grup yollarında devam eden yol çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Başara; “Hemşehrilerimizin konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak amacıyla tüm köylerimizin yollarında Erbaa İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla incelemelerde bulunduk ve ilk olarak İl Özel İdaresi 2024 yılı çalışma programına aldırdığımız Tepekışla-Doğanyurt Grup Yolu beton yol çalışmasını başlattık. Yine aynı şekilde diğer köy yollarımızda İl Özel İdaremiz tarafından yol düzenleme çalışmalarımız da devam ediyor. 

Erbaa’mızın bereketli topraklarını suya kavuşturmak, çiftçimizin üreticimizin yanında olmak amacıyla sulama hatlarımızdaki problemleri çözüme kavuşturduk. Sağ Sahil Sulama hattımızdaki pompalar çalıştırılarak kanallara suyun verilmesini sağladık. 

Geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketinin ardından yaraları sarmak amacıyla İl Özel İdaremizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyor, çalışmaların takipçisi oluyoruz. Beykaya, Ortaköy, Şükür, Narlıdere, Erdemli, Kuzköy, Ustamehmet ve Yurtalan Köylerimizde su taşkınları sonrasında meydana gelen hasarların tespiti ve giderilmesi için takipçi olduk. Muhtarlarımızla, değerli köy sakinlerimizle sürekli iletişim halindeyiz. İstek ve ihtiyaçlarını gidermek bizim önceliğimiz oldu. Rabbim Erbaa’mızı, Tokat’ımızı, milletimizi ve ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin.

Bir yandan yol çalışmalarımızı sürdürürken bir yandan da istek ve talepler üzerine içme suyu sıkıntısı yaşayan köylerimizin su sorununa el attık. Son olarak Erbaa Zoğallıçukur Köyümüzü sağlıklı, temiz ve kesintisiz içme suyuna kavuşturduk. İl Özel İdaremizle yaptığımız görüşmeler neticesinde köyümüze içme suyu depomuzu kazandırdık. Depomuzun yapımı tamamlandı, en kısa sürede depomuz su tutacak ve köy sakinlerimize ulaştıracağız. 

Tüm çalışmalarımızın Erbaa’mıza, Tokat’ımıza hayırlı olmasını dilerim. Bizler ne söz verdiysek yerine getirmek için çalışıyor, projelerimizin tamamlanması için takipçisi oluyoruz. AK Parti İl Genel Meclisi arkadaşlarımızla her gün çalışma alanlarını ziyaret ediyoruz. Dün olduğu gibi bugün de yarın da hemşehrilerimize hizmet etmeye, onların istek ve taleplerinin yerine getirilmesi için takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Gittiğimiz her yerde bizlere teveccüh gösteren, ilgi ve alakalarıyla destek olan tüm hemşehrilerime, muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi