İSTANBUL (AA) - Casper, oyun ve performans bilgisayarı Excalibur'un gücünü üniversite öğrencileriyle buluşturmak için Türkiye'nin dört bir yanında yolculuğa çıktı.

Markadan yapılan açıklamaya göre, yeni eğitim döneminde öğrencilerin öğrenim hayatını kolaylaştıracak çözümler sunmayı amaçlayan Excalibur, "Back to School" etkinliği kapsamında Türkiye'nin dört bir yanındaki 15 farklı üniversitenin öğrencileriyle buluştu.

Etkinlikteki ilk durağını 7 Ekim'de İstanbul'da başlatan Excalibur, Ankara, Antalya ve Isparta gibi büyük şehirlerde toplamda 3 bin 500 kilometre yol kat ederek önemli üniversitelerin öğrencileriyle bir araya geldi.

Gençlerin akademik hayatına renk katmayı ve sosyal bağlantılarını geliştirmeyi hedefleyen etkinlikler, aynı zamanda teknoloji dünyasına dair yeni bilgiler öğrenme fırsatı sundu.

Excalibur'un yüksek performans sağlayan bilgisayarlarını deneyimleyen öğrenciler, ödüllü aktivitelerle üniversite hayatına keyifli bir başlangıç yapma imkanı da yakaladı.

25 Ekim'de son bulacak etkinlik sonunda 600 bine yakın öğrenciye ulaşmayı hedefleyen Excalibur, etkinlik alanlarında yer alan Excalibur bilgisayarlar ile öğrencilere en güncel teknolojileri yakından keşfetme imkanı sağladı.

Böylelikle, Excalibur bilgisayarların maksimum performansını ve verimliliğini deneyimleyen öğrenciler, eğlenceli etkinliklerle de çeşitli hediyeler kazanma fırsatı elde etti.

Açklamada görüşlerine yer verilen Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, Excalibur olarak, "Back to School" etkinliği kapsamında Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversiteleri ziyaret ederek, öğrencilerin eğitim dönemine başlarken hem eğlenmelerini hem de teknolojiye olan ilgilerini artırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Bakan Işıkhan: “Belediyelerden atılan işçiler için harekete geçerek hukuki hakları için mücadelemizi yürütüyoruz” Bakan Işıkhan: “Belediyelerden atılan işçiler için harekete geçerek hukuki hakları için mücadelemizi yürütüyoruz”

Gençlerin böyle etkinliklerle rahat bir nefes alabildiği ve eğitim programlarına daha motive hazırlanabildiğini aktaran Karaman, şunları kaydetti:

"Bunun için Excalibur'un sunduğu maksimum performanslı ve verimli bilgisayarlarımızla gençlerin hem akademik başarılarına hem de oyun dünyasına olan ilgilerine dokunmak istedik. 'Back to School' etkinlik serisi kapsamında sunduğumuz deneyimlerle, öğrencilerin eğitim hayatlarını kolaylaştırmanın yanı sıra, sosyal bağlarını güçlendirmeyi ve üniversite ortamında eğlenceli bir şekilde teknolojiyle buluşmalarını amaçladık. Bununla birlikte etkinlik boyunca sunduğumuz sürpriz hediyeler ve ödüllü aktivitelerle ile gençlerin Casper ile keyifli vakit geçirmelerini sağladık."

Kaynak: aa