Trabzonspor'un Macaristan kampı başladı Trabzonspor'un Macaristan kampı başladı

Haber: Mustafa Işık

TFF 2. Lig'deki temsilcimiz Merkür Jet Erbaaspor, sportif direktörlük görevine Çağrı Arslan'ı getirdi. Yeni sezonda 2. Lig Kırmızı Grup'ta 1. Lig için mücadele edecek olan Merkür Jet Erbaaspor, güçlü bir kadro oluşturma çalışmaları kapsamında sportif direktörlük görevini yürütecek olan Çağrı Arslan ile anlaştı.Erbaaspor’da Sportif Direktörlüğe Çağrı Arslan Getirildi (2)

Çağrı Arslan, daha önce Süper Lig’in yeni ekibi Eyüpspor ve 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor’da da görev almış başarılı bir sportif direktör. 2024-2025 sezonunda Merkür Jet Erbaaspor’un başarısı için çalışmalar yürütecek olan Arslan, tecrübeleriyle takıma katkı sağlamayı hedefliyor.Erbaaspor’da Sportif Direktörlüğe Çağrı Arslan Getirildi (4)

Merkür Jet Erbaaspor, Çağrı Arslan ile yapılan anlaşmayı sosyal medya hesabından duyurdu. Kulübün paylaşımında, “Kulübümüz, Sportif Direktör Çağrı Arslan ile anlaşma sağlamıştır. Hayırlı olsun.” ifadesine yer verildi.Erbaaspor’da Sportif Direktörlüğe Çağrı Arslan Getirildi (3)

Erbaaspor taraftarları, yeni sezonda takımın başarılarına katkı sağlayacak olan Çağrı Arslan'ın ekibe katılmasından dolayı büyük bir heyecan ve umut içerisinde.

Editör: Mustafa Işık